bloggen training
  • “Ik heb mezelf op een podium gezet. Ik merk dat ik nu zichtbaar ben voor een breder publiek. Er zit meer in me dan ik dacht: kennis en ervaring om te delen.”

    Yolande Brada

Kortdurende begeleiding bij bloggen

Schrijven over je vak, schrijven voor je doelgroep

Schrijven over je vak, schrijven over je doelgroep is een persoonlijk ontwikkeltraject. Daarin staat centraal dat je je uit, dat je de stap naar buiten zet, dat je deelt wat je te zeggen hebt, in je eigen toon en stijl.

Mijn kortdurende begeleiding bij bloggen is een intensief programma waarin we 1-op-1 aan de slag gaan. Vooraf bepaal je in overleg wat je wilt. Je maakt concrete resultaatafspraken, en die resultaten zijn het minste wat je straks in handen hebt. Klaar voor gebruik. Geen losse eindjes.

De waarde van deze manier van werken zit in de hoge kwaliteit van het resultaat:

  • jouw persoonlijke blog-ingrediënten op een rij;
  • minimaal 1 professionele klantenwervende blog klaar voor publicatie;
  • minimaal 5 blogs in uitvoerige opzet om later zelf uit te werken;
  • onderweg maak je kennis met het rijke concept van content marketing;
  • je legt een basis voor een professionele weblog;
  • je bouwt systematisch aan een overtuigende expertstatus.

Dit programma heeft de vorm van 1-op-1 begeleiding en is meestal binnen zes weken in te plannen: intake-gesprek, aanloop en voorbereiding, een hele dag (9-17 uur) samen aan de slag achter de laptop en nazorg voor het goede bezinken en tégen de losse eindjes.

Wil je begeleiding bij het opzetten van je blog, of wil je meer informatie?
Vraag dan via de knop hieronder een verhelderingssessie aan. Tijdens deze (gratis en vrijblijvende) sessie oriënteer je je samen met Kiki op wat je wilt en wat daarbij past.

Ja, graag een verhelderingssessie

Je kunt ook kiezen voor langdurige blogbegeleiding...

Dan kies je voor individuele en persoonlijke begeleiding gedurende minimaal 9 maanden, je publiceert 1x p/m een professionele blog, als je wilt kun je deelnemen aan gezamenlijke schrijfochtenden met bloggers zoals jij, uitwisseling van good practices, content marketing in woord en daad, en je stapt in wanneer jij wilt.

Lees meer...

Je kunt ook kiezen voor de Online Training...

Dan kies je voor laagdrempelig, zelf doen, meteen aan de slag, thuis op je computer: je schrijft 7 klantenwervende blogs vanuit verschillende insteek, je krijgt opdrachten, schrijftips en artikelen over content marketing in je inbox, duur: 7 maanden.

Lees meer...
Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.