Online training
Klantenwervend Bloggen

Klantenwervend bloggen voor trainers, coaches, adviseurs

De online training Klantenwervend Bloggen is een laagdrempelige training via e-mail. Je kunt meteen aan de slag. Je krijgt schrijfopdrachtentipsadviezen en informatieve artikelen over content marketing in je inbox. Gedurende een periode van 7 maanden schrijf je 7 klantenwervende blogs vanuit verschillende insteek. Onderweg maak je kennis met het rijke concept van content marketing. Je legt een basis voor een professionele weblog en hiermee voor het systematisch opbouwen van een overtuigende expertstatus in jouw niche.

Tijdens de online training neem ik je via e-mail mee in een denk- en schrijfproces over je vak. Persoonlijke begeleiding op maat door mij is geen onderdeel van de online training, zodoende kan ik de investering voor de training laag houden. Je doet het werk zelfstandig aan de hand van het materiaal dat je krijgt aangereikt. Er zit een grondig doordachte en op jaren ervaring gebaseerde opbouw in deze online training. Je doet het werk dus weliswaar alleen, maar je wordt geenszins aan je lot overgelaten. Aan het slot van de training krijg je de mogelijkheid om vervolgstappen te zetten voor aanscherping, verdieping en continuïteit.

Investering voor de online training: 97,- euro (ex btw)

Wil je nu meteen aan de slag? Dat kan. Hieronder kun je de online training Klantenwervend Bloggen bestellen. Je betaalt veilig met iDeal via je eigen bank. Ná het invullen van je gegevens en nadat je je betaling hebt gedaan ontvang je gelijk het welkomsbericht, een praktische toelichting én de startopdracht in je mailbox.

Ja, geef mij die online training

Je kunt ook kiezen voor de eendaagse training...

Dan kies je voor intensieve 1-op-1-begeleiding bij het uitdenken, opzetten en schrijven van klantenwervende blogs.

Lees meer...

Je kunt ook kiezen voor het coachingsprogramma...

Dan kies je voor individuele begeleiding bij klantenwervend bloggen gedurende 9 maanden (of langer).

Lees meer...
Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek