profielteksten bloggen online training
  • “Een blog maken is een sprintje schrijven, een combinatie van human interest en kennis weggeven.”

    Marcella Blok

Online Training
Klantenwervend Bloggen

Overtuigend bloggen voor trainers, coaches, adviseurs

De Online Training Klantenwervend Bloggen is een laagdrempelige training via e-mail. Je kunt meteen aan de slag. Je krijgt schrijfopdrachten, tips, adviezen en informatieve artikelen over content marketing in je inbox. Gedurende een periode van 7 maanden schrijf je 7 klantenwervende blogs vanuit verschillende insteek. Onderweg maak je kennis met het rijke concept van content marketing. Je legt een basis voor een professionele weblog en hiermee voor het systematisch opbouwen van een overtuigende expertstatus in jouw niche.

Tijdens de online training neem ik je via e-mail mee in een denk- en schrijfproces over je vak. Persoonlijke begeleiding op maat door mij is geen onderdeel van de online training, zodoende kan ik de investering voor de training laag houden. Je doet het werk zelfstandig aan de hand van het materiaal dat je krijgt aangereikt. Er zit een grondig doordachte en op jaren ervaring gebaseerde opbouw in deze online training. Je doet het werk dus weliswaar alleen, maar je wordt geenszins aan je lot overgelaten.

Aan het slot van de training krijg je de mogelijkheid om (onder begeleiding) vervolgstappen te zetten voor aanscherping, verdieping en continuïteit.

Investering voor de online training: 97,- euro (ex btw)

Wil je nu meteen aan de slag? Dat kan.
Hieronder kun je de Online Training Klantenwervend Bloggen bestellen. Je betaalt veilig met iDeal via je eigen bank. Ná het invullen van je gegevens en het doen van je betaling ontvang je gelijk het welkomsbericht, een praktische toelichting én de startopdracht in je mailbox.

Ja, geef mij die online training

Je kunt ook kiezen voor kortdurende blogbegeleiding...

Dan kies je voor intensieve 1-op-1-begeleiding bij het opzetten van je blog en het uitdenken en uitwerken van een aantal overtuigende artikelen: jouw persoonlijke blog-ingrediënten op een rij, 5 blogs in uitvoerige opzet, 1 blog klaar voor publicatie, daar kun je zeker een half jaar mee vooruit.

Lees meer...

Je kunt ook kiezen voor langdurige blogbegeleiding...

Dan kies je voor individuele en persoonlijke begeleiding gedurende minimaal 9 maanden, je publiceert 1x p/m een professionele blog, als je wilt kun je deelnemen aan gezamenlijke schrijfochtenden met bloggers zoals jij, uitwisseling van good practices, content marketing in woord en daad, en je stapt in wanneer jij wilt.

Lees meer...
Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.