profielteksten schrijfcoaching
  • “Zaken die ik eigenlijk al wist, maar nog niet had benoemd. Het gevoel achter mijn ondernemerschap is rechtgezet. Nu kan ik sterke keuzes maken.”

    Arend-Jan Copini

Incompany: Professioneel Profiel

Een overtuigend persoonlijk profiel voor consultants & interimmanagers

Een kort en intensief programma waarin elke deelnemer een overtuigende pitch (what & how) en een treffend visie-statement (why) maakt, grondig vanuit de inhoud opgebouwd, passend bij wie je bent en wat je doet. Onderweg verhelder je je professionele identiteit en breng je focus in je handelen. Behalve voor individuele consultants, is dit programma in te zetten voor bestuur, MT of team om met elkaar te komen tot één gedeelde pitch & visie voor de organisatie, de afdeling of het project.

Wat levert dit programma concreet op? Je vat de kern van jouw zaak in een boodschap die op een prettige manier over je lippen rolt, je weet hoe je op ontspannen kunt praten in baten voor je doelgroep, je vergroot je aantrekkingskracht door je vinger op de zere plek te leggen, je vertelt treffend, krachtig én luchtig over jouw manier van werken, je maakt keuzes, bepaalt richting en brengt focus aan zonder het gevoel te hebben iets kwijt te raken.

Je professionele ontwikkeling krijgt een enorme impuls. Je vindt focus, je wordt zichtbaar, herkenbaar, aantrekkelijk – en je voelt je ook zo. Daarnaast bespaar je jezelf veel tijd aan oeverloos worstelen met teksten, zoeken naar woorden, schrijven en herschrijven, jarenlang denken in cirkels, de energie die het kost om van alles te willen en onvoldoende in actie te komen, stagnatie in je professionele groei door twijfels en onzekerheid, het uitblijven van doelgerichte keuzes in je professionele activiteiten door gebrek aan focus.

Wil je meer informatie?
Deze groepssessies doet Kiki tegenwoordig alleen nog incompany. Wil je overleggen over de mogelijkheden binnen jouw organisatie, stuur dan even een mailtje naar: kiki@glashelderverhaal.nl

Je kunt ook kiezen voor een Individueel Traject...

Dan kies je voor 1-op-1-begeleiding, snel én grondig, de profielteksten die je nodig hebt, resultaten klaar voor gebruik, geen losse eindjes, grip op je professionele identiteit, het fundament van je onderneming.

Lees meer...

Je kunt ook kiezen voor de Online Training...

Dan kies je ervoor meteen aan de slag te gaan met het complete pakket van 10 profielteksten, laagdrempelig, lekker zelf, thuis achter je computer, met schrijfopdrachten, tips en achtergrondartikelen in je inbox.

Lees meer...
Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.