profielteksten bloggen online training
  • "Wakker geschud, aligned en bevrijd van fratsen met heldere, betekenisvolle teksten waarin mijn impact staat verwoord. Ik heb mijn huis op orde."

    Waheeda Shadood

Online Training
Overtuigende Profielteksten

Een overtuigend professioneel profiel voor trainers, coaches, adviseurs

De Online Training Overtuigende Profielteksten is een laagdrempelige training via e-mail. Je kunt meteen aan de slag. Je krijgt schrijfopdrachten, tips, adviezen en achtergrondartikelen in je inbox. Gedurende een periode van 6 weken maak je het complete pakket van 10 teksten die feilloos passen bij wie je bent en wat je doet. Elke profieltekst heeft een specifiek doel, waarmee je een specifieke boodschap overdraagt op je doelgroep. Onderweg verhelder je je professionele identiteit.

Tijdens dit online programma neem ik je via e-mail mee in een denk- en schrijfproces over jezelf als professional. Persoonlijke begeleiding op maat door mij is geen onderdeel van dit programma, zodoende kan ik de investering voor de training laag houden. Je doet het werk zelfstandig aan de hand van het materiaal dat je krijgt aangereikt. Er zit een grondig doordachte en op jaren ervaring gebaseerde opbouw in deze online training. Je doet het werk dus weliswaar alleen, maar je wordt geenszins aan je lot overgelaten.

Aan het slot krijg je de mogelijkheid om (onder begeleiding) vervolgstappen te zetten voor aanscherping, verdieping en continuïteit.

Investering voor de online training: 97,- euro (ex btw)

Wil je nu meteen aan de slag? Dat kan.
Hieronder kun je de Online Training Overtuigende Profielteksten bestellen. Je betaalt veilig met iDeal via je eigen bank. Ná het invullen van je gegevens en het doen van je betaling ontvang je gelijk het welkomsbericht, een praktische toelichting én de startopdracht in je mailbox.

Ja, geef mij die online training

Je kunt ook kiezen voor een Individueel Traject...

Dan kies je voor 1-op-1-begeleiding, snel én grondig, de profielteksten die je nodig hebt, resultaten klaar voor gebruik, geen losse eindjes, grip op je professionele identiteit, het fundament van je onderneming.

Lees meer...

Je kunt ook kiezen voor Incompany...

Dan kies je voor grip op je why, how & what, oftewel: pitch & visie-statement (en meer…), incompany, in groepsverband, profielteksten om een leven lang op te teren.

Lees meer...
Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.