boek_integere_types_doen_niet_aan_marketing

Begeleiding bij bloggen

Ben je een beetje bezorgd of je het wel gaat doen, dat bloggen?

Wil je de komende maanden – naast het boek – nóg een stok achter de deur? Af en toe een aansporing in je inbox? Een extra tip? Een schrijfopdracht? Meld je hier aan, en je online ondersteuning komt vanzelf (én gratis) op gang.

Ja, ik meld me graag aan voor gratis online ondersteuning bij bloggen.


Voornaam

E-mailadres


dit veld niet invullen s.v.p.

Als bonus krijg je elke maand concrete tips voor meer zichtbaarheid voor zzp’ers – speciaal voor dienstverlenende professionals die willen doen wat bij ze past en dat glashelder over het voetlicht willen brengen. (En je kunt je op elk moment met één muisklik weer afmelden.)

In plaats van online ondersteuning kun je uiteraard ook kiezen voor persoonlijke begeleiding, neem daarvoor even contact met mij op: kiki@glashelderverhaal.nl

Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.