Een boek dat staat als een huis

Persoonlijke schrijfcoaching bij het schrijven van een boek over je vak

Loop je al te lang rond met het plan een boek te schrijven? Komt het er niet van? Of weet je niet waar te beginnen? Mis je als ervaren professional alleen nog dat eigen boek om naar te verwijzen?

Stap voor stap

Het schrijven van een boek is als het bouwen van een huis. Je doet het stap voor stap, fase voor fase: ontwerpen, funderen, bouwen, afwerken en opleveren. Een gestructureerde aanpak zorgt ervoor dat je de klus klaart. Wie een boek maakt over zijn werk, onderstreept zijn deskundigheid. Je idee vindt een concrete vorm. Je doet in plaats van denkt, en je klaart de klus. Een boek dat staat als een huis.

boek_schrijven

Overweeg je begeleiding bij het schrijven van je boek?

Het is een stap om het nu dan eindelijk echt te gaan doen. Vraag gerust een vrijblijvend oriënterend gesprek aan met Kiki, dan weet je waar je aan begint.

Hoe vertaal je jouw doorleefde ervaring naar de praktijk van je doelgroep? Hoe maak je van jouw inzicht andermans inzicht in zichzelf? Hoe zorg je ervoor dat jouw persoonlijke bevrijding ook een ander bevrijdt? Probeer je doelgroep niet te overtuigen van de kracht van jouw werkwijze, maar zet precies díe kracht in voor het oplossen van een concreet probleem van jouw doelgroep.

fundament
Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.