Blogs schrijven
 • "Ik voel me nu sterk en zelfverzekend. De natuurlijke elegantie van het proces hier naartoe vond ik de grootste charme."

  Martin Verhoef

Zakelijk bloggen
voor coaches & consultants

Schrijven over je vak, schrijven voor je doelgroep

 • Ben je onvoldoende zichtbaar als professional?
 • Heb je veel te bieden, maar te weinig klanten?
 • Houd je er niet van om jezelf te verkopen?

Schrijven over je vak, schrijven voor je doelgroep: zo maak je jezelf zichtbaar. Je deelt je kennis en ervaring. Wie blogt, hoeft geen acquisitie meer te doen.

Bloggen is een manier om je dienst of product te verkopen door waardevolle inhoud weg te geven. Precies daarom is bloggen bijzonder geschikt voor coaches en consultants: juist zij gaan en staan voor inhoud, zij werken met mensen én met hart voor hun vak.

10 goede redenen om te bloggen:

 1. Je maakt jezelf zichtbaar als professional
 2. Je bent in contact met je netwerk
 3. Je laat zien welke inhoud je in huis hebt
 4. Je bent van waarde voor je netwerk
 5. Je ordent je eigen vakkennis
 6. Je bouwt aan een archief van eigen artikelen
 7. Je toont betrokkenheid bij je vak
 8. Je bouwt expertstatus op
 9. Je verdiept jezelf als professional
 10. Klanten komen vanzelf naar je toe

Bloggen is een gulle bezigheid: je geeft iets waardevols weg aan een ander. Je geeft iemand kennis waar hij iets aan heeft, waar hij zelf mee verder kan. Dit roept reacties op. Bloggen is een aangename manier voor jou en je doelgroep om elkaar te leren kennen.

Schrijven over je vak, schrijven over je doelgroep is voor elke coach of consultant een persoonlijk ontwikkeltraject. Centraal staat dat je je uit, dat je de stap naar buiten zet, dat je deelt wat je te zeggen hebt, in je eigen toon en stijl. Zodat je lezer het gevoel heeft dat hij jou ontmoet in je artikelen. Bloggen is een kwestie van doen. Gewoon doen.

Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.