Testimonials

 • Fenneke Voorsluis Transitiemanager & Social designer

  “Ik wil graag een synergie tussen de verschillende dingen die ik naast elkaar doe. Wat is toch die verbindende rode draad? Begeleiding inschakelen hierbij voelde als een investering. De training was helder, afgestemd en voor mij een eye opener. Een heel bewust proces met volle aandacht. Nu weet ik wat die rode draad is, of beter nog: de grond, de oer-intentie waarmee ik de dingen doe. Ik zie de logica van mijn manier van door het leven gaan.”

 • Viola Poppe BinnenBuiten Advies

  “Ik had moeite met mezelf profileren, vanwege de verschillende rollen die ik heb. Aanvankelijk dacht ik: dit lukt me zelf wel. De begeleiding heb ik als heel positief ervaren, ik heb het gemeenschappelijke gevonden in wat mij drijft. Knap dat dat zo snel is gelukt! Nu heb ik een beter beeld van hoe ik mezelf kan profileren, teksten om mijn website aan te passen en een gevoel van rust: zo zit het! Ik vond het behoorlijk duur, maar het was de investering waard. Dank!”

 • Marianne Reinders By Mar Concepts & Events

  “Ik ben ontzettend dankbaar voor je hulp. Daardoor is het me gelukt om mijn verhaal helder te krijgen. Misschien nog wel belangrijker is dat het me een enorme boost heeft gegeven in mijn zelfvertrouwen, omdat ik nu mijn kernwaarden – waarom ik dit doe – kan vertalen naar de buitenwereld. Taal is zo ontzettend belangrijk om je propositie helder te krijgen en dat geeft klanten vertrouwen. Daardoor is het ook makkelijker om mijn kernwaarden te laten gelden in mijn gehele bedrijfsvoering en keuzes te maken die bij mij passen. Mooi traject hoor, dankjewel!”

 • Frodo Korff Fast Forward Company

  “Ik wilde mijn pitch scherper krijgen. De begeleiding was prima. Echte aandacht, echte kwaliteit. Ik heb nu een pitch, en bouwstenen. Ik waardeer Kiki’s inzet, kwaliteit, stijl, know how en aandacht.”

 • Naomi Ehrlich get2knowme training & therapie

  “Tijdens het maken van mijn website liep ik tegen dingen aan: wat is mijn verhaal? Ik twijfelde of ik wel goed bezig was. De training was echt top. Mooie vorm om een hele dag samen te werken. Daardoor had ik het gevoel dat er alle tijd was. Ook is het een goede manier om er echt even helemaal in te duiken. De training heeft me de teksten zelf opgeleverd én vertrouwen in dat ik op de goede weg ben. Ik voel me erg geïnspireerd om verder te gaan in de nieuwe richting die ik ben ingeslagen. Het heeft een sterk effect om een hele dag echt zelf mijn eigen verhaal te vertellen en te nuanceren. Er woorden voor te vinden. Dat heeft iets met me gedaan, het maakt dat ik meer geloof in mijn eigen verhaal.”

 • Vonneke Beeker Consultant en conflictbemiddelaar

  “Mijn website is een eind op weg en de teksten die we hebben gemaakt kunnen daar mooi landen. Heel veel dank voor je geweldige begeleiding - zeer erudiet, to-the-point en toegewijd! Ik ben met ons traject van rondzweven in de vraag 'wat ga ik nu eigenlijk aanbieden' gegroeid naar 'dit is wat ik wil doen en zo beschrijf ik dat'. Missie dus zeer geslaagd! Vorige week gaf ik een presentatie, iedereen was helemaal mee en ik kreeg als reactie: 'zeer helder, ik zou je direct aanraden'. Tekst doet zo veel. Ik zie uit naar de volgende stap om naar buiten te treden en klanten mij te laten vinden.”

 • Annelies Visser topfabriek.nl

  “Ik vond het lastig om te vertellen wat ik deed, terwijl ik mijn vak het allerleukste vind om te doen. Diep vanbinnen wist ik wel dat het goed zat, maar dit krachtig verwoorden naar anderen, zodat ze mijn enthousiasme konden voelen, vond ik lastig. De training was zeer prettig. Ik heb nu meer rust en vertrouwen en wanneer ik mijn teksten lees, denk ik: ja, dit is precies wie ik ben en wat ik doe! Niet meer niet minder. Ik verwachtte er veel van, omdat ik mij volledig aangesproken voelde toen ik Kiki’s website las. Tegelijk durfde ik niet te hopen op het resultaat dat ik verwachtte. Kiki heeft mijn verwachtingen volledig waargemaakt!”

 • Maria van Krimpen Social en online strategie

  “Mooi hoe de teksten ‘spontaan’ tot leven kwamen. Zonder Kiki’s begeleiding en zienswijze was het zeker niet zo trefzeker geworden.”

 • Gabby Vande Voort Vande Voort Consult

  “Ik wil dat mijn boodschap helder en duidelijk overkomt in al mijn online uitingen, maar ik twijfelde of ik de juiste woorden met de juiste feeling kon vinden. Het proces van het schrijven van profielteksten bleek een waar avontuur van het opnieuw ontdekken van wat ik nou eigenlijk ECHT wil zeggen en uitdragen. Kiki bleek hierbij de perfecte coach te zijn. Hoera! Ik heb nu mijn profielteksten en ben aangenaam verrast over de uitkomst. Precies passend bij wie ik ben en wat ik wil uitdragen. Met zelfvertrouwen en vol enthousiasme ga ik de volgende fase in.”

 • Brigitte Wolthuis, vormgever BEEEP GRAFISCH ONTWERP BNO

  “Ik wilde nauwkeuriger en geprononceerder mijn diensten aanbieden. Zo makkelijk als ik taal kan hanteren voor een ander, zo lastig is het voor mezelf. Ik twijfelde om allerlei redenen. Kan ik dit zelf niet? Wil ik wel een hele dag de schijnwerper op mij? Wordt het geen eenheidsworst? Krijgt het wel mijn taal? Wil ik wel zoveel geld uitgeven? Aan de training ligt een goed plan ten grondslag. Kiki blijft in the lead. Bij de les, niet van de wijs te brengen, vorsend naar de diepste laag. De fijne nuance in het onderscheid aanbrengen in teksten voor verschillende doeleinden vond ik professioneel. Wat de training me opgeleverd heeft? Ik ben verliefd op mijn eigen missie. De teksten: het zijn mijn woorden, ik ben het echt. Onmiskenbaar. Aan het eind van de dag paste alles als een bouwplaat in elkaar. De samenhang van missie, korte bio, werkwijze, pitch en mij als persoon was ontroerend overtuigend.”

 • Lara de Bruin Strategische coaching en organisatieadvies in de zorg

  “Mijn wens om als ZZP’er mijn diensten aan te bieden, vraagt voorbereiding. Ik merkte ik dat ik het lastig vond om te verwoorden wat ik aanbied. Kiki heeft exact het antwoord op die vraag in haar aanbod. Boven verwachting, ze maakt echt ruimschoots waar wat ze belooft. Ik heb nu zicht op de rode draad in waar ik voor sta, wat ik goed kan en leuk vind en wat klanten vragen. Ik kom daarmee dichter bij mijn eigen professionele essentie, ik begin er vat op te krijgen!”

 • Suzanne van Veen Leiderschapsontwikkeling

  “De 1-op-1 dag met Kiki heeft mij tot op de dag van vandaag enorm veel gebracht. Ik vind het onvoorstelbaar hoe veel en vaak ik put uit de basis die toen gelegd is. De input en expertise van Kiki hebben iets wezenlijks toegevoegd aan mijn ondernemerschap en de manier waarop ik woorden weet en durf te geven aan wat ik doe en hoe ik naar de wereld kijk. Ik ben jou, Kiki, daar zo dankbaar voor.”

 • Marjolein Engbers Training en advies voor professionals in tijden van macht en onmacht

  “Ik wilde de (schijnbaar) verschillende aandachtsgebieden in mijn werk in mijn uitingen bijeenbrengen tot één duidelijke. De investering was de reden dat ik niet eerder hulp zocht. De training was bijzonder waardevol. Niet aflatende aandacht en concentratie van Kiki, ze begreep me. En dacht mee. Mijn kern, de essentie staat nu helder op papier! Dankbaar!”

 • Frances Nuijen Begeleiding bij verlies en herstel

  “Ik was niet tevreden met mijn teksten en mijn website trok geen klanten aan. Aanvankelijk twijfelde ik of ik wel concrete teksten voor mijn website zou krijgen. De training was fijn, afgestemd. Mijn nieuwe pitch heb ik al gebruikt in mijn LinkedInprofiel en op een website.”

 • Rogier Smeets Stuurlui Interim en Advies

  “Na vele pogingen kwam ik er zelf niet uit iets goeds te schrijven. De training was heel goed, aanbevelenswaardig. En ik heb een goed gevoel over het resultaat.”

 • Marleen de Hoog Allura Vision Growers

  “Ik had zelf veel nagedacht en opgeschreven, maar niet altijd de juiste woorden gevonden. Ik bleef te veel hangen in te abstracte termen, zonder het juiste gevoel. De inhoud en het gevoel moeten kloppen. De training was zeer prettig, echt maatwerk en ik had al veel voorbereid dus we konden snelheid maken. Het is gelukt om tot de kern te komen en hier woorden bij te vinden die ook mijn eigen woorden zijn. Nu heb ik een goede krachtige pitch én input voor onze website.”

 • Erika van Hulst Van Hulst Assurantiën & Financiële Planning

  “Ik heb moeite om te vertellen wie ik ben en wat ik doe, de woorden te vinden waar ik voor sta. Ik twijfelde erover of het wel bij me past om me te profileren. Hoe kan ik dat dan doen? Ik heb nooit de juiste woorden en zinnen gevonden. De training was geweldig! De teksten ‘passen’ me, we hebben ze samen gemaakt. Voor het eerst in mijn leven heb ik woorden en teksten die passen bij wie ik ben, zoals ik wil zijn en zoals ik wil werken. Zeer concreet ook in (slechts) 1 dag! Kiki, het voelt als een wonder wat je hebt verricht! Dank!”

 • Bas Poort Van Hulst Accountancy

  “Ik wilde verwoorden wat ik doe, wat ik zou willen doen, wie ik ben en wie ik zou willen zijn in een voor mij pakkende, goed voelende tekst. De training was inspirerend! De stappen verliepen vanzelf en het resultaat kwam als een logische conclusie. Zonder het te weten groeide ik naar het eindresultaat. De training heeft me opgeleverd waarvoor ik ben gekomen.”

 • Lienke Pet Eigen Zijn Mens & Organisatie – Executive coaching | Organisatieverandering | Teamontwikkeling

  “Ik raakte verlamd in mijn proces en had de behoefte aan een deskundige die mij daarin bijstond. Ik weet goed wat ik wil en wil daarin ook kunnen sturen, ik wist alleen niet HOE! HOE kan ik overbrengen wat ik bedoel? De training was bijzonder prettig en heel waardevol. Ik voel me nu rustiger, meer geaard, ik heb een keuze gemaakt en dat is fijn, ik hoef me niet meer overal op te richten, dat was namelijk nooit de gedachte. Kiki vind ik een heel aangenaam persoon om dit mee te doen. Ze sluit goed aan, gaat mee in mijn proces en geeft haar mening zonder overdonderend te zijn en daarmee blijf ik eigenaar van het proces.”  

 • Bouwine Lokkerbol Bureau Lokkerbol, onafhankelijk intermediair tussen bedrijf en overheid

  “Ik wilde goeie teksten hebben waar ik achter kan staan. Kiki was een enorme hulp. Heel fijn, ik ben dankbaar!”

 • Chris Zitter De Roozenboom, training, coaching en advies in het onderwijs

  “Ik wilde een nieuwe website en een duidelijker profiel. De training heeft me stroomlijn opgeleverd, de kern. Ik heb knopen doorgehakt over zaken waar ik in mijn eentje geen structuur in kon krijgen. Ik ben blij met het resultaat. Ik heb een hele dag geconcentreerd gewerkt en ging energiek naar huis.”

 • Monique Cornielje storyteller

  “Ik heb al zolang zitten prutsen met ‘wat doe ik nou eigenlijk’ en toen kwam natuurlijk ook de onvermijdelijke vraag: hoe breng ik dit in hemelsnaam naar buiten? Ik had geen focus, mijn doelgroepen vlogen alle kanten op, net zoals mijn aanbod. Waar moest ik dan een pitch over maken? Nu ik een keus gemaakt heb voor wat ik echt wil, is daar een pitch op te schrijven, dat blijkt wel! De training was zeer zinvol en erg leerzaam. Het was verrassend om mijn eigen resultaat te zien. De training heeft me een hoop energie en een hoop inhoud opgeleverd. Ik heb nu een pitch, een visie en een boel pakkende vragen. Ik heb het idee dat ik nu gericht verder kan, dat ik nu eindelijk de website treffend kan vullen, in gesprekken echt kan aangeven wat ik kom brengen en dat ik social media eindelijk eens kan wakker schudden.”

 • Anneke Avis Anneke Avis Advies

  “Ik kon mezelf onvoldoende neerzetten, het lukte niet in korte bewoordingen te zeggen wat ik doe. En toen kwam ik terecht bij Kiki’s ‘glashelder verhaal’. Ik vind haar manier van werken heel plezierig, persoonlijk en professioneel! Het is duidelijk te merken dat ze verstand van zaken heeft, deskundig is in het geven van trainingen en het overbrengen van al haar kennis. Nu heb ik een duidelijke pitch en visie en weer inspiratie om op een kundige manier verder te gaan met mezelf in de markt zetten, niet al te ingewikkeld te doen en gewoon te gaan.”

 • Monique Janssen MensKracht Advies

  “Ik voelde dat ik mijn verhaal niet helder genoeg had en dat zorgde ervoor dat ik niet verder kon in mijn plannen voor de toekomst van mijn bedrijf. Is het verhaal pakkend genoeg? Wat moet ik aanbieden? Moet ik een niche opzoeken of kan ik meerdere dingen doen die ik tof en belangrijk vind? Ik heb de training als heel positief ervaren. Een fijne samenwerking. Ik ervaar meer rust nu het verhaal stevig staat. Ik heb nu zin om mijn bedrijf verder uit te bouwen, een nieuwe site te ontwikkelen en straks met toffe ideeën naar (potentiële) klanten te gaan. De training heeft veel waarde!”

 • Frans Rops Programmamanager ICT en Medische Techniek

  “De begeleiding heeft me focus gegeven. Je hoeft niet alles te vertellen. In plaats van alleen in een donker hoekje het wiel opnieuw uit te vinden, ben ik nu onder begeleiding sneller tot resultaat gekomen – of überhaupt tot resultaat gekomen.”

 • Marion Raspe De Spagyriekcoach

  “Ik wil als professional herkenbaar en zichtbaar zijn met dat wat ik bied. De training was stimulerend en gaf me een boost vertrouwen in de volgende stap. Ik heb nu een duidelijk verhaal waarin IK herkenbaar ben, en een opzet voor mijn productaanbod. Eindelijk heb ik een goede basis waarop ik verder kan bouwen. Kiki, dank je wel!”

 • Jaco van der Wilt organisatiecoach

  “Ik was op zoek naar een vorm. Nu heb ik een voertuig om te laten zien wat ik voor een ander kan betekenen. Alles valt samen. Verrijkend!”

 • Melanie Witzel Taaltrainer, Trainer Cognitieve Fitness

  “Ik was al een hele tijd bezig met het verwoorden van wat ik wilde bieden, maar dat bleek erg lastig. Ik liep er ook tegenaan dat ik steeds verschillende verhalen vertelde over wat ik doe en wat mijn producten zijn. Niet iedereen leek het te begrijpen. Ik vind het een heel mooi en nuttig traject. Ik heb nu het idee dat ik iets in handen heb waarmee ik naar buiten kan komen. Ik heb enerzijds de teksten, en anderzijds – nu ik de woorden heb – ook meer vertrouwen in wat ik doe.”

 • Chellie van den Bergh Mountain Coaching

  “Ik wilde een goed profiel schrijven dat echt van mij is. Ik vond het heel prettig werken met Kiki en ze heeft me echt aan het denken gezet. Mooi profiel, een heel goede basis.”

 • Yolande Brada Umpiring Projects

  “Het blognetwerk is voor mij heel waardevol gebleken. Niet alleen door de feedback en de plezierige contacten, maar vooral ook omdat het een stok achter de deur betekent! Blijkbaar heeft een mens dat nodig.”

 • Ellen Breedeveld Bureau Breedeveld: training, coaching, interimmanagement

  “Ik had hulp nodig om de teksten voor mijn website strak en af te maken. Ik vroeg me af of ik niet veel te lang van stof was en of mijn boodschap wel helder was. De training was heel prettig. Kiki neemt goed de leiding tijdens de dag (= fijn!) en ze is goed voorbereid waardoor het echt over mij gaat. Voor 80-90% zijn mijn teksten nu af.”

 • Diana de Groot Uitvergroot, storytelling in bedrijf

  “Jouw aanpak gaf me veel inzicht in waar mijn hart ligt, waar ik goed in ben en wat ik mijn klanten te bieden heb. En uiteraard hoe te bloggen!”

 • Nathalie Keijzer coaching & advies

  “Ik word altijd heel blij van jouw artikelen, zo lekker helder. Ik vind je stijl heerlijk en herken het altijd direct. Je bent het levende voorbeeld van waar je voor staat en over schrijft. Heerlijk. Jouw mailing is één van de weinige mailings die ik überhaupt nog open.”

 • Suzanne van Veen Van Veen Training & Coaching

  “Je maakt waar. Nu heb ik letterlijk de teksten die ik nodig heb om naar buiten te komen. Aanknopingspunten, basis en zin om er verder mee aan de slag te gaan. Gisteren heb ik tijdens een netwerkborrel mijn elevatorpitch kunnen testen. Het was fijn om nu eens niet te hoeven zoeken naar actuele woorden voor waar ik al die jaren al werk van maak. Winst!”

 • Andra Leurdijk Forallmedia

  “De teksten op mijn website bevatten te veel informatie. Ik wilde deze teksten updaten en er meer focus in aanbrengen. Ook wilde ik een tekst hebben om me op een pakkende manier voor te stellen. De training was prettig. Bijzonder om een dag lang te kunnen praten over je bedrijf, terwijl iemand anders luistert en de kern eruit haalt. De voorbereiding en de dag zelf voelen achteraf als een soort onderhoudsbeurt voor mijn bedrijf, dus met een breder effect dan alleen de teksten.”

 • Liesbeth Jansen leads2connect

  “In de vorm van een 1-op-1 training kon ik er niet onderuit! Het was heel plezierig. Ik ben trots op zoveel resultaten. De training heeft me veel opgeleverd: blogs! Dank je wel, Kiki.”

 • Henk Nimberg interim-crisismanager

  “Ik had niet zolang moeten wachten met het creëren van een originele, professionele pitch. De training was top: een kader waarbinnen we zonder forceren de stappen om tot een goed resultaat te komen op prettige wijze namen. De tijd vloog voorbij. Ondanks dat Kiki de regie had en resultaten had beloofd, onderhield ze het contact de gehele dag. Hulde! Nu heb ik een originele professionele pitch, bedrijfsvisie, bedrijfsmotto etc.”

 • Waheeda Shadood Impact Stories

  “Het is net alsof ik mijn huis heb opgeruimd. Ik hou van overzicht. Mijn website was een zolder waar ik stiekem rommel maakte. Nu niet meer. Ik ben heel blij met dit resultaat: mijn eigen verhaal, pitch, visie, tagline, motto’s, blogs. Wakker geschud, aligned en bevrijd van fratsen met heldere, betekenisvolle teksten waarin mijn impact staat verwoord. Huis op orde.”  

 • Marjorie van der Kruijs Mens en Werk

  “Ik wilde graag helder krijgen waar ik van ben en wat mijn kern is. Zelf kwam ik er niet uit. Ik weet nu wat ik in de wereld wil zetten en wat bij mij past. Kernachtig en krachtig verwoord. Naast een heldere tekst heb ik het ook voor mezelf helder. Er is van binnen iets gebeurd. Ik sta er steviger in en kan het ook aan anderen goed overdragen. Ik ga met meer richting aan het werk. Het resultaat van de training werkt als een baken voor toekomstige keuzes.”

 • Stan Lenssen, PCC coach

  “Ik ben op weg geholpen en heb het vertrouwen gekregen om het schrijversvak verder op te pakken. Kiki heeft me veel meer gegeven dan ze had gehoeven. Ik ga door met schrijven.”  

 • Willy Nales Ferm P&O-advies & interimmanagement

  “Ik was vooral op zoek naar hulp voor het maken van mijn elevator pitch. Bij aanvang had ik wel twijfel over de prijs. Maar de training was geweldig, intensief en inspirerend. Ik kreeg er veel energie van. De training heeft me inzicht opgeleverd in mezelf en mijn klanten. Teksten waar ik verder mee kan. Ik kan iedereen die met zijn profilering worstelt deze training van harte aanbevelen. Achteraf is elke twijfel over de prijs verdwenen. De prijs klopt helemaal met wat je ervoor krijgt!”

 • Tineke van Kooten Het Leerbedrijf | Een leven lang ontwikkelen

  “Ik durf nu meer los te laten, meer uit te proberen en meer van mezelf te laten zien. Ik voelde me uitgedaagd om telkens verder te reiken. Er komt meer uit mijn handen.” [over De Glasheldere Blog Groep]

 • Dennis de Getrouwe gedragstrainer, NLP-coach, adviseur

  “Eerst dacht ik te veel na en was ik te voorzichtig. Nu schrijf ik zoals ik praat en zoals ik wil overkomen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. De bloggroep heeft mij enorm geholpen om meer zicht te krijgen op wat en hoe ik mezelf wil presenteren.” [over De Glasheldere Blog Groep]

 • Marijke Spanjersberg organisatieadviseur

  “Schrijven moet doorwrocht zijn, dacht ik vaak. Nu heb ik een wat lagere drempel. Ik merk dat ik meer ideeën heb om over te schrijven.” [over De Glasheldere Blog Groep]  

 • Monique Konings Food is Divine - Voeding - Koken - Bewustzijn

  “Eerst moést ik schrijven van mezelf, maar ik deed het niet. Nu heb ik elke maand een blog gemaakt. Ik zit in een ritme en heb zelfvertrouwen gekregen om door te gaan met bloggen. De bijeenkomsten waren waardevol. Ik leerde veel van de andere bloggers, voelde me echt gesteund op dit pad. Ik DOE het nu, dat is mijn allerbelangrijkste winst. De bloggroep heeft me verder gebracht met mijn bedrijf.” [over De Glasheldere Blog Groep]

 • Diana de Groot UITverGROOT Storytelling

  “Ik heb nu veel meer structuur, vorm, opbouw én een boodschap. Ik publiceer makkelijker en heb meer vertrouwen in de blogs die ik plaats. Mijn zichtbaarheid is erg vergroot. Ik ben ontzettend blij dat ik dit traject heb doorlopen, het heeft veel meerwaarde gehad voor het neerzetten van de basis van mijn bedrijf.” [over De Glasheldere Blog Groep]

 • Loes van Bree LEIDSVROUW - coaching, teamcoaching, organisatieontwikkeling

  “We hebben zoveel meer gedaan dan een tekst schrijven: we hebben een denk- en performancestructuur ontworpen, een niche gekozen, woorden gevonden voor wie ik ben en wat ik doe. Voor het eerst. Er was voor mij een fijne balans tussen samen een zakelijk doel nastreven in een werksfeer die beslist ook vertrouwd en persoonlijk genoeg was. Vanaf nu ga ik elk kennismakingsgesprek met een klant anders in. Dat is ontzettend helpend voor me. Ik heb mijn ‘pitch’ inmiddels al een keer of vier in het wild gehouden en het is een wereld van verschil met vroeger. Niet alleen naar buiten toe, maar ook in mijn hoofd is het inmiddels glashelder wat ik neerzet.”

 • Tineke van Kooten Het Leerbedrijf

  “Zo fijn aan bloggen is om een voorraadje ‘hier-ben-ik-van’-verhalen te hebben, het schrijven helpt me door-denken en maakt me steviger, ook in offline contacten.” [over De Glasheldere Blog Groep]

 • Reinoud van der Linden

  “Naast dat we veel hebben gelachen en geleerd, heb je mij van mijn overtuiging verlost dat ik niet zou kunnen schrijven! Heel erg bedankt daarvoor.”

 • Erwin van Rosmalen

  “Ik ben geraakt door je verhaal. Het is precies zoals je beschrijft: je hebt alles op orde, waarom verkoop je dan niet? Heel verhelderend zoals je de oplossing beschrijft. Dank je wel.”

 • Martha Rijkmans Leven&Zo

  “Na jarenlang een therapiepraktijk te hebben gehad, besloot ik in mijn werk een draai te maken. Ik vond het lastig om de inhoud helder te krijgen. Tijdens een telefonische sessie met Kiki kregen we al aardig de kern boven tafel. We maakten een mooie verdiepingsslag. Hoewel de investering nog wel een hindernis bood, besloot ik de individuele training toch te doen. Ik heb vooral concretisering bereikt, en verdieping. Ik kon me compleet richten op de inhoud. Nu heb ik helder waar ik voor sta en ik kan mijn boodschap concreet overbrengen. Deze training is perfect voor mensen die wel weten wat ze willen, maar dreigen te verzanden in wat ze willen uitdragen. Of juist voor mensen die nog niet precies weten waar ze staan. Dan heb je een mooi fundament.”

 • Geertje van Rossum

  “Pasgeleden een telefonische verhelderingssessie gehad. In één woord: geweldig. Ik kan even verder en zal vast een keer contact opnemen voor verdere begeleiding. Wat een betrokkenheid en deskundigheid. Ben ik blij mee. Zo kan ik door. En dat gun ik iedereen.”

 • Marlies Visser Studio Marlies Visser - Grafisch Ontwerp

  “Ik was op zoek naar meer focus in de presentatie van mezelf, naar de juiste verwoording. Ik heb de training als zeer positief ervaren – zo’n individuele dag zou ik wel vaker willen doen. Nu heb ik in tekst wat ik in beeld heb gemaakt.”

 • Rebecca van Leeuwen

  “Dank voor het gratis e-boek op je homepage. Het heeft me enorm geïnspireerd, en nog mooier: ik gebruik je tips bijna dagelijks.”

 • Maurice van Lier Van Lier Finance

  “Ik had sterk de behoefte mijn eigen verhaal te hebben en richting te kiezen. Ik doe verschillende dingen en had geen focus. De training triggert je en zet aan tot verdieping. Door je te helpen met voorbeelden en door te blijven vragen helpt Kiki je aan meer dan een standaardverhaal. De training leverde me onder andere een pitch en ondernemersmotto op. Alle woorden komen uit mezelf. Ik heb nu een verhaal naar klanten dat echt bij me past. Binnenkort ga ik mijn website anders inrichten. Deze training helpt coaches en trainers die het lastig vinden hun doelgroep te benaderen, die een nichemarkt bedienen. De tijd ging razendsnel, en weet je wat ik zo knap vond? De training zit qua opbouw en tijdsplanning zo goed in elkaar: Kiki heeft niet één keer op haar horloge gekeken en aan het eind van de dag hadden we alles gedaan wat we wilden doen.”

 • Natasja Spackler Spackler Coaching

  “Ik wilde een goed en helder verhaal over mijn werk als coach. We gingen eerst brainstormen en daarna trechteren, dat was heel prettig. Het doorvragen en meedenken van Kiki zorgde voor 1+1=3. Nu heb ik een helder, samenhangend en bij mij passende verhaal!”

 • Ronald Dijk www.degelukkigejurist.nl

  “Ik had behoefte aan focus voor mijn bedrijf, wat is mijn WHY en wat doe ik nou precies. Ik had te veel woorden voor mijn verhaal en ik wist dat dat beknopter moest om rust te krijgen. Tijdens de training hebben we veel werk verricht, met de focus op resultaat. Ik ging met een goed gevoel naar huis. Nu heb ik rust, helderheid en meer focus op wat ik voor anderen kan betekenen. Ik kan met veel meer vertrouwen acquireren, ik ben me nog meer bewust van mijn waarde. Ik ben echt verder geholpen. Kiki, heel hartelijk bedankt voor je deskundigheid. Je levert geweldig werk!”

 • Ben Markslag www.verkoopresultaatverbeteren.nl

  “Ik wilde een nieuwe website maken, gericht op een nieuwe doelgroep. De training heeft me concrete teksten opgeleverd en het gevoel dat ik een doorstart kan maken nu de basis er ligt. Zeer plezierig, persoonlijk en betrokken.”

 • Nicolette Heinsbroek The Inspiration Factory

  “Nieuwe positionering en een nieuwe website, dat was de aanleiding dat ik een training bij Kiki wilde doen. Ik twijfelde of het zou lukken om helderheid te krijgen in mijn verhaal. Tijdens de training was het fijn dat ik veel kon vertellen en dat Kiki meteen een praktische vertaalslag maakte. Nu heb ik mijn verhaal helder, mijn bio helder, mijn pitch helder en ideeën voor pay-off. Mooie uitgangspunten voor verdere webteksten.”

 • Gonny van Riessen Aves Coaching

  “Ik wilde een doelgroep kiezen en een niche bepalen. Maar ik kon niet kiezen, te veel van alles. De training was zeer intensief. Het heeft me een duidelijke doelgroep opgeleverd, een niche en teksten voor mijn bedrijf. Ook aan de nazorg heeft Kiki gedacht, dat is voor mij heel belangrijk.”

 • Anne-Marie Cuppen dierenarts, coach, mediator

  “Ik wilde mijn eigen verhaal helder krijgen en dit verwoorden. Het was het steeds allemaal net niet. De training was prettig, deskundig, concreet. Ik heb nu veel meer helderheid, een waardevol resultaat.”

 • Sandra Jongeneelen organisatieadviseur

  “Ik vond het moeilijk om kort en bondig te vertellen waar ik voor stond. Vertrouwen en lef passen bij mij en dit had ik nodig, om overtuigend te durven uitkomen voor mijn kwaliteiten. Tijdens de training gingen we van heel breed naar heel scherp. Nu heb ik heldere teksten én ik ben overtuigd van waar ik voor sta.”  

 • Diana de Groot | UITverGROOT storytelling in bedrijf

  “Ik wilde hulp bij het opstellen van een kernachtige omschrijving van de identiteit van mijn bedrijf. Ik dacht dat ik onvoldoende focus had: teveel activiteiten die benoemd moesten worden. Bezig zijn met je bedrijfsprofiel is intensief, maar loont enorm. 1-op-1 begeleiding betekent 100% aandacht voor je persoon & bedrijf. Het resultaat is een beknopt profiel waarin alle activiteiten die ik aanbied onder te brengen zijn, voor op LinkedIn en mijn toekomstige website.”

 • Carine Immerechts impact-coaching

  “Confronterend, verhelderend en richting aangevend. Dat het schoentje wringt, was me duidelijk. Ik kon er alleen niet de vinger op leggen, Kiki deed dat meteen. Expert ter zake, ik kan het beamen! Uitleg, tips en samen sparren. Het leidde meteen tot een ingeving waarmee ik verder aan de slag ga.”

 • Anyta Pigmans interimmanager

  “Kiki’s training, tips en tools hebben zeker geholpen om het vooral in mijn hoofd veel overzichtelijker en rustiger te houden. Mijn acquisitiegesprek verliep goed. Ik heb de opdracht gekregen. Ik blijf mezelf trainen met de methode die Kiki aangereikt heeft.”

 • Ruerdje van Mierlo senior loopbaancoach

  "De juiste vorm is zo belangrijk! Met Kiki heb ik gezocht naar de best passende teksten. Ondertussen is mijn website af en gaat het goed. Ik trek er klanten mee aan en dat geeft reuze voldoening."

 • Margret van Kaauwen beleidsmedewerker

  “Je hebt me laten zwoegen om de woorden te kiezen die passen bij wie ik ben. Door me een methode aan te reiken om me hierbij te helpen. Door me het vertrouwen te geven dat nadenken tijd kost en ik mezelf die tijd moet gunnen. Geïnspireerd omdat je zo staat voor wie je bent en wat je doet.”

 • Dennis de Getrouwe gedragstrainer en NLP-coach

  “Je hebt mijn wereld groter gemaakt en het effect daarvan is dat ik veel zal veranderen in mijn aanpak met jouw boek als mijn bijbel. Mijn website, LinkedIn, Facebook, visitekaartjes en vooral mijn innerlijk gaan dankzij jouw bijbel door de wasstraat.”

 • Saskia Brouwer coach

  “Wat ga ik zeggen om uitdrukking te geven aan mijn positieve en dankbare gevoel. Wat een mooie ontmoeting hadden we en hoe glashelder kun je samen communiceren! Mijn volgende stappen kunnen worden gezet.”

 • Marieke Bakelaar
 adviseur P&O

  “Afgelopen weekend was ik een paar dagen met mijn vader aan het wandelen. 's Avonds was ik bezig met jouw boek de teksten voor m’n bedrijf te maken en ze ondertussen uit te proberen op m’n vader. Hij werd er zo door geïnspireerd dat hij gelijk mijn exemplaar heeft ingepikt. Hij is namelijk ook nog altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen in zijn bedrijf. Ik heb voor mezelf maar opnieuw je boek besteld. Wat je schrijft helpt me enorm uit het wollige taalgebruik te komen en de essentie glashelder te verwoorden.”

 • Deelnemers ná grote-groep-sessie (congres, symposium)

  Deelnemers ná grote-groep-sessie (congres, symposium):


  “Ik heb onmisbare tools gekregen om verder te kunnen met de profilering van mezelf. Deze vrouw zet je echt aan het denken, en wat ze zegt snijdt nog hout ook!”
  “Leuke interactieve workshop. Veel energie.”
  “Heel helder en met praktische handvatten, erg fijn.”
    “Ze heeft me een stuk verder geholpen in het formuleren van mijn webteksten.”
  “Praktisch, erg nuttig en toepasbaar.”
  “Een heel concrete workshop waarin ruimte was om te oefenen en feedback te krijgen. Heel waardevol.”
  “Inhoudelijk weet zij heel goed waar ze het over heeft. Haar filosofische achtergrond is een grote rijkdom voor haar wijze van aanpak.”
  “Het onderwerp kwam voor mij tot leven.”
  “Prettige balans tussen kennisoverdracht en interactie met de aanwezigen.”
  “Helpend, bruikbaar en ze heeft me veel energie gegeven om aan de slag te gaan.”
  “Met concrete handvatten naar huis!”
  “Ik vond het eye-opener: van hoe niet naar hoe wél, en hoe je kunt triggeren. Veel tips. Waardevol!”
  “Praktisch, treffend, toepasbaar, zet aan tot zelfreflectie. Levendig en interactief.”
  “Top, erg leerzaam.”
  “Heel ervaren spreker, haar interactieve aanpak bracht mooie inzichten.”
  “Supernuttig en hands-on”
  “Een glashelder verhaal. Ontzettend knap hoe ze in zo’n korte tijd zoveel inspiratie wist te creëren. En supernuttig ook.”
  “Enorm inspirerend.”
  “Leuk, fris, interactief en ik heb mooie tips meegenomen.”
  “Erg bruikbaar.”
  “Mooie, praktische sessie die je aan het denken zet over hoe je je vakmanschap en werkwijze op een ondernemende manier naar je potentiële klant kunt vertalen. Pragmatisch en energiek!”
  “Inspirerend, en ik neem tips van haar mee. Ik heb zelfs haar boek gekocht.”
  “Plezierig persoon, rustig overwicht, subtiel humoristisch en zelf flink geprikkeld om mee te doen. Fijne sessie!”
  “Super! Concreet, handvatten aanreikend, echt nuttig.”
  “Zelf doen, interactie en ik heb ook nog eens wijsheid meegekregen rond het pitchen.”

 • Erik Jan Bolsius Jurist in communicatie

  “Het belangrijkste aan schrijven is dat je je gedachten op een rij zet. Daarvoor heb je meer nodig dan een schrijfklas. Je kunt denken dat je het verhaal over je bedrijf ongeveer op een rij hebt, maar ga het maar eens opschrijven. Dan merk je dat allerlei zaken niet helder zijn. Ik merkte dat ik mijn denken vaak niet tot het einde doorzette, ik haakte halverwege af en maakte talloze verschillende beginnetjes in plaats van één rond verhaal. | Ik ben een goede schrijver, maar moest focus aanbrengen in mijn plannen. Over jezelf schrijven is moeilijk, je moet over een drempel heen. Het resultaat moet kloppen, want je wilt één verhaal vertellen. Je wilt teksten waarop je kunt worden aangesproken. In het programma Groot Glashelder Verhaal werden mijn grote lijnen concreet. Ik heb gefocust. Ik heb gekozen. Alle kanten opschietende gedachten kregen vorm en eenheid. Op een down-to-earth manier. Alles zat er al, het moest er alleen nog uit. Dat wat er al was, is geholpen geboren te worden. Het schrijven heeft dat aangejaagd. | Van belang is op zoek te gaan naar 'Het Waarom' van je bedrijf. Als dat ontbreekt, dan pakt je product of dienst niet. De klus is om van een berg ideeën tot dat ene logisch samenhangende verhaal te komen. Ik heb geleerd te formuleren wat het dichtst bij me ligt. Toen werd alles logisch, ik kon er niet omheen, het werd niets anders dan wat het is. | Ik ben opgelucht over de keuzes die ik heb gemaakt, voel me zelfverzekerd en heb mezelf overtuigd. Ineens staat zwart-op-wit waar ik al jaren omheen cirkelde. Van hink-stap-sprong naar 100 meter sprint, dat heb ik gedaan.”

 • Wilma Willems onderwijsadviseur

  “Eerst dacht ik dat ik vooral zo volledig mogelijk, gedetailleerd moest schrijven: te lang, te complex. Nu maak ik kritischer gebruik van de functies van de teksten, klantgericht schrijven. Het programma heeft in hoge mate bijgedragen aan de verheldering van mijn verhaal: scherp, geordend, structuur. Ik heb genoten van de werkdagen. Wat een plezier, wat een beleving en wat een verwennerij! Mijn dromen werden meer dan waargemaakt. Ik heb perspectief gekregen.”

 • Eveline Pronker coach in authentiek leiderschap

  “Ik dacht dat ik nooit een zinnige letter op papier zou kunnen krijgen. Door de vakkundige en persoonlijke begeleiding van Kiki heb ik gegroeid vertrouwen in mijn professionaliteit en in de keuzes die ik maak. Door het denkproces voel ik me sterk verbonden met wat ik doe. Ik vertel nu makkelijker én overtuigender over mijn coaching.”

 • Mariëtte Wildöer personal coach

  “Wat een cadeau: de balans opmaken van alles wat er al is. Zelden heb ik in korte tijd zoveel helderheid in mijn eigen denkproces ervaren én dat alles in een kader dat ik ‘hands on’ kan inzetten. Eerder dacht ik dat ik naar klanten vooral moest verantwoorden hoe ik te werk ging. Nu heb ik nog maar zelden gesprekken over mijn werkwijze. Ik ben met mijn aandacht veel meer bij mijn coachees. Ik merk dat ik nu makkelijker voortgang boek door meer focus.”

 • Lous van Haarst MasterMind Instituut

  “Ik vond het moeilijk me als coach te onderscheiden. Nu heb ik mijn gedachten in goede onderscheidende teksten kunnen formuleren. Ik merk dat ik nu veel minder behoefte heb steeds nieuwe dingen op te pakken, maar mij echt focus. Schrijven begint met denken, heb ik ervaren. Dan ga je echt slagen dieper!”

 • Marjan Imminkhuizen wandelcoach/psychotherapeut

  “Nu heb ik mijn doelgroep concreet én de inhoud van mijn website. Ik ga ook bloggen. Teksten schrijven is ervaring delen. Ik ben erg blij met het resultaat dat ik heb bereikt, en dat in relatief korte tijd. Ik ga doen wat ik zelf wil op mijn eigen manier.”

 • Maud van der Veldt acupuncturiste

  “Ik wist wat ik wilde, maar de weg ernaartoe was voor mij niet helder en nog wat onzeker. Waar sta ik voor, waar geloof ik in, wat is mijn werkwijze? Nu heb ik glasheldere teksten geschreven die recht uit mijn hart komen. Geen woord teveel of te weinig. En ik heb geleerd te schrijven vanuit het perspectief van de klant in plaats van mijn eigen professionele rol. Bovendien schrijf ik nu überhaupt makkelijker. Er is een stevig fundament gebouwd voor de komende jaren.”

 • Yolande Brada umpiring professional

  “Eerst vond ik dat mijn teksten niet professioneel genoeg waren. Ik heb daarin meer zelfvertrouwen gekregen en nu weet ik wat ik moet en kan doen. Ik merk dat ik concretere teksten schrijf over mijn werk, ik heb grote stappen gezet.”

 • Madeleine Boerma HeartCoreResults

  “Nu heb ik verschillende teksten die ik op verschillende plekken kan inzetten. Ik begrijp beter welke teksten ik nodig heb voor welke doelen. Tegelijk ben ik geholpen in het nemen van beslissingen bij het vormgeven van mijn nieuwe onderneming.”

 • Mirjam van den Bosch trainer Kill Your Darlings

  “Eerst verbond ik alles wat ik dacht en deed en wilde zeggen aan elkaar. Alles leek even urgent. Nu heb ik een glashelder verhaal waarin ik alles heb kunnen vertellen in de vorm van een aantal verschillende, samenhangende boodschappen. Dit geeft me overzicht en duidelijkheid, zowel voor mezelf als voor mijn klanten.”

 • Inge Elsinga loopbaancoach

  “Er komt een heleboel gevoel bij kijken. Het is voor mij een baanbrekende constatering dat het denkproces rond het schrijven van de teksten zich niet alleen maar in mijn hoofd afspeelt. Door het schrijven lossen tegenstellingen op, komt er balans en word ik completer als mens. Wat ik schrijf, zit zo dicht op mijn huid dat ik maar weinig verdraag. Mijn formuleringen zijn bijna mijn kinderen, en Kiki krijgt het voor elkaar dat ik ze met liefde loslaat omdat ze me laat zien dat het ten goede komt aan het grote geheel.”

 • Mientje Fluyt Atelier voor Leiderschap

  “Het programma was voor mij een stok achter de deur. Ik dacht: dat doe ik even, maar het heeft me zeer met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik heb nu mijn focus en verlangen in beeld.”

 • Jacoba van Egmond coach in ontwikkeling van mens en organisatie

  “Ik was al langer met de verheldering van mijn professionele verhaal bezig en bleef hangen in cirkeltjes. Deze zijn nu doorbroken. Ik heb nu uitgesproken wie ik ben, waar ik in geloof en wat ik kan. Ik check dagelijks terwijl ik met mijn klanten bezig ben of mijn teksten kloppen. Ze raken steeds verder in mij verankerd. Elke zin wil ik graag vanuit mijn vezels kunnen vertellen en dat is wat er in dit proces gebeurt. Mijn uitingen krijgen ineens bodem en bedding.”

 • Denise Bontje onderwijsadviseur

  “Ik dacht vaak dat ik niet kon zeggen wat ik deed omdat het zo wisselend en veel was. In dit traject heb ik kunnen nadenken, ik heb keuzes gemaakt. Mij helpt dat ik weet waarom ik doe wat ik doe – dat geeft me plezier in mijn werk – én anderen begrijpen nu wat ik doe.”

 • Wander van Es senior adviseur

  “Voordat ik met dit programma begon, had ik een heleboel kleine verhaaltjes. Ik dacht dat ik zoveel mogelijk moest vertellen. Nu kan ik focussen op dat wat telt voor de klant. Ik heb meer grip gekregen op wat ik te bieden hebt.”

 • Miriam Kristalijn adviseur, coach

  “De samenhang wordt al schrijvend duidelijk. Ik heb heldere taal gevonden om te vertellen over wat ik doe en vooral ook: van waaruit.”

 • Astrid Koppen executive coach

  "Door de heldere vragen en het precieze meekijkende oog van Kiki, in combinatie met een prikkelende stimulans op de lastige momenten, heb ik nu een diversiteit aan bruikbare klant-en-klare teksten."

 • Olga Abell onderwijsadviseur

  “Ik merk dat ik tegenwoordig minder moeite heb me onvoorzichtig uit te drukken over mijn vak. Verder vind ik het fantastisch dat ik de werkwijze uit het OndernemersLab nu al inzet in mijn persoonlijk leven.”

 • Marianne van Teunenbroek onderwijsadviseur

  “Ik dacht dat ik me in mijn taal en expertise moest aanpassen aan wat gebruikelijk is binnen de organisatie waar ik werk. Ik heb nu geleerd mijn eigen identiteit te verwoorden als onderdeel van de organisatie. Nu kan ik me makkelijker positioneren, zowel intern als extern.”

 • IJsbrand Jepma onderzoeker

  “Ik dacht dat de inhoud centraal moest staan in wat ik vertelde over mijn werk. Maar perspectiefwisseling helpt. Ik kan nu makkelijker in de huid kruipen van de opdrachtgever.”

 • Maryse Broek adviseur, onderzoeker

  “Ik denk dat ik vaak vaag overkwam als ik over mijn werk en mijn ambities vertelde. Nu heb ik duidelijk wat mijn basis is, wat ik kan, wat ik wil, wat mijn passie is. En ik kan dit nu duidelijk overbrengen op anderen.”

 • Berend Schonewille onderzoeker/adviseur

  “Het is die switch naar klantgericht denken! Je in die klant verplaatsen. Ik doe alles nu veel meer met de perceptie van de klant en heb oog gekregen voor de concrete resultaten van mijn dienst.”

 • Jeroen Aarssen taal- en onderwijsadviseur

  “Eerst vond ik het lastig mezelf te profileren. Nu heb ik een beter idee van de rode draad in mijn werk. Ik merk dat ik makkelijker tot de kern kom van wat ik doe én wat ik kan.”

 • René Melisse opleidingsdeskundige

  “Ik kan nu duidelijk aangeven waar ik voor sta en waar ik voor ga. Zaken die al lang door mijn hoofd spookten, maar die ik nooit zo krachtig heb kunnen uitdrukken. Nu kan ik mijn specialisme afbakenen en sterke kanten benadrukken. Hierdoor kan ik veel duidelijker aangeven waarop ik wil focussen. Ik zie nu de constante in mijn drijfveren.”

 • Karin Westerbeek senior onderwijsadviseur

  “Eerst dacht ik dat mijn werkzaamheden zo veelomvattend en complex waren dat het onmogelijk was ze kort te omschrijven. Nu heb ik gemerkt dat mijn werk, passies, achtergrond wél in korte pakkende teksten te gieten zijn. En ik merk dat ik makkelijker en preciezer ben gaan schrijven.”

 • Karin Hoogeveen onderwijsvernieuwer

  “Ik kan best aardig schrijven, maar nu heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik klanten mee kan krijgen in mijn verhaal. Ik heb meer voeling met het schrijven van teksten die én dicht bij mezelf staan én potentiële opdrachtgevers aanspreken.”

 • Erik Jan Bolsius Jurist in communicatie

  “Ik dacht dat ik het zelf wel kon opschrijven. Maar nu heb ik ervaren hoe nuttig het is om gestructureerd een verhaal over mezelf en mijn diensten te vertellen. Het uiteindelijke schrijfwerk is het gevolg van heel goed denkwerk. Dit traject is veel meer dan een schrijfklas.”

 • Aartjan van Erkel auteur van de bestseller ‘Verleiden op internet’

  “Ik ben nu nog duidelijker over mijn aanbod aan klanten en allerlei belangrijke teksten zoals mijn ‘Over mij-pagina’, LinkedIn-profiel en salespagina’s zijn sterker en overtuigender geworden.”

 • Marieke van der Meché verbinder voor impact en resultaat

  “Fantastisch. Ik ben heel erg geholpen. Mijn insteek is veranderd. Gaandeweg is er verheldering gekomen. Ik heb veel inzichten opgedaan.”

 • Aart van Harten Aartworks Erfgoed & Communicatie

  “Ik dacht: een tekst is een tekst. Maar ik heb gemerkt wat een verschil het maakt hoe je je verhaal vertelt, en wat je zegt. Het is lastig, maar wat een effect.”

 • Edith van Bommel publieksmotivator

  “Het is niet zomaar schrijven. Het is vooral het dénk-graven daarachter. Die belangrijke combinatie van denken én schrijven, heeft Kiki als geen ander in huis.”

 • Louis Steeman adviseur, coach

  “Ik heb meer zicht gekregen op de kern van mijn drijfveren en mijn boodschap. Ik kom nu makkelijker tot de kern en communiceer vrijmoediger wat ik wel en niet doe en waar ik wel of niet van ben.”

 • Frank Weijers adviseur, coach

  “Ik ben op zeer deskundige en plezierige wijze uitgedaagd tot het schrijven van een verrassend nieuw soort teksten over mezelf, mijn werk, wat dat voor anderen kan betekenen en waarom ik doe wat ik doe. Ik heb er de juiste woorden en zinnen bij kunnen creëren.”

 • Judith van Eersel Reflection Training & Coaching

  “Ik heb nu helderder waar ik sta. Ik werd gedwongen tot de kern te komen en dat te vertalen naar klantgerichte boodschappen. Ik merk dat ik mijn verhaal nu makkelijker vertel, daardoor zichtbaarder ben voor klanten en scherper kan vertalen in een aanbod/programma. En dat ik meer zelfvertrouwen heb. Ik heb precies gekregen wat me was beloofd.”

 • Rian Hoorens-Maas MAAS ontwikkelingsconsultants BV

  "Er is moed voor nodig zwart-op-wit te zetten wie je bent en wat je doet. Je hebt geen invloed meer op hoe het geïnterpreteerd wordt. De methode die ik geleerd heb, helpt me helder te zijn. Het traject heeft me antwoorden opgeleverd op levensvragen die nodig een antwoord behoefden. En ook nog een stel goede teksten."

 • Melissa Jonker designer DutchOrientals

  “Ik heb vanbinnen heel veel helderheid gekregen. Die diepgang had ik niet verwacht, maar wel gekregen. Dat was zo belangrijk, eigenlijk een voorwaarde om de rest ook helder te krijgen.”

 • Maarten Woolthuis Woolthuiswerkt

  "Hoe Kiki zulke verschillende mensen kan laten werken aan iets dat hen letterlijk de individuele doorbraak van hun leven oplevert! Dit traject heeft me content opgeleverd voor alle documenten en media van mijn bedrijf. Daarnaast heeft het me scherp zicht gegeven op mijn doelgroep. Ook heb ik mijn intrinsieke drijfveren nu goed in beeld. Verder leverde het me veel momenten van zelfreflectie op."

 • Karianne Schippers Firma Klaar voor de Start

  "Ik heb grote stappen gezet in de verheldering van mijn verhaal. Het traject heeft me een groot aantal pakkende teksten opgeleverd, meer focus op mijn aanbod en inspiratie om verder te gaan."

 • Astrid van den Berg communicatiestrateeg, schrijver

  "Kiki's scherpte gecombineerd met haar grote empathie maakten dat ik diep in mijzelf durfde te graven naar de juiste vragen, waarna de antwoorden vanzelf kwamen. Ik heb nu helderheid over wat ik wil, twee onderscheiden producten en volop nieuwe ideeën."

 • Marietta Vis verandercoach

  "Het lukte me om focus aan te brengen in mijn aanbod en te durven kiezen en te gaan staan voor wat ik heb ontwikkeld."

 • Maarten Woolthuis consultant

  “Kiki laat mensen tot hun diepste innerlijke drijfveren doordringen en deze vertalen naar de meest expressieve perspectieven en boodschappen.”

 • Jan Schouten oprichter Schouten&Nelissen en SNR Schouten Global

  “Ik heb Kiki ervaren als een multitalent: schrijver, coach, trainer die mij leidde naar resultaten die ik zelf bedacht en implementeerde, maar niet zou hebben bedacht en geïmplementeerd zonder haar gulle en professionele hulp.”

 • Petra Meijssen organisatiecoach, HR-professional

  “Kiki stelt de vragen die je jezelf niet stelt. Je weet wel, van die vragen die in je blinde vlek zitten. Met weinig woorden gaf ze mij de handvatten om tot de kern te komen.”

 • Ton Bruining adviseur, onderzoeker

  “Kiki heeft ons als individuele adviseurs en als team op een vakkundige, messcherpe maar ook liefdevolle manier geholpen onze bedrijfsboodschap te formuleren. Een praktisch-filosofische verkenning, creatieve schrijfopdrachten en een vakkundige en punctuele begeleiding hielpen ons grote stappen vooruit te maken.”

 • Arend-Jan Copini projectmanager

  “Het was een relatiebureau voor gedachten: de juiste match! Zaken die ik eigenlijk al wist, maar nog niet had benoemd en gekoppeld. Verfrissend. Het gevoel achter mijn ondernemerschap is rechtgezet. Op basis daarvan kan ik sterke keuzes maken.”

 • Emerance Uytendaal senior consultant

  “Schrijven onder leiding van Kiki is scherp krijgen waar ik voor sta, me bewust worden van de kern van mijn boodschap en deze puntig en krachtig op papier zetten. In mijn woorden en op mijn manier.”

 • Koos van Harmelen altviolist, leraar altviool

  “Stunning coaching by Kiki, beautiful people, wonderful writing, great depth of meaning, vast progress made - I highly recommend!”

 • Wilma Willems senior adviseur

  “Geweldig! Ik heb opnieuw vertrouwen gekregen in mijn schrijfmogelijkheden. Met inspirerende oefeningen, oprechte vragen en prettige feedback heb ik geleerd mezelf vragen te stellen. Daardoor kom ik nu sneller tot de kern van mijn boodschap en een heldere structuur van mijn verhaal.”

 • Judith van Eersel trainer/coach

  “Zowel op het niveau van mijn ondernemersschap als op persoonlijk niveau heb ik verdieping en verheldering van inzicht gekregen. Dat gaf een belangrijke verschuiving in mijn houding. Kiki als begeleider is scherp en helder en ze biedt diepgang met nieuwe gedachten en prikkelende vragen. Ze is betrokken en tegelijkertijd professioneel begeleidend. De opzet was speels en informeel en tegelijk gestructureerd en duidelijk. We gingen in een ‘joehoe-stemming’ weg.”

 • Evelien Loeffen adviseur

  “Je boodschap polijsten en krachtig maken is het resultaat van een intensief denk- en schrijfproces. Dit leidt tot een concreet resultaat en smaakt naar meer.”

 • Larissa Verbeek facilitator van soepele samenwerking

  “Eerst dacht ik dat mijn blogs vooral mochten inspireren. Door De Glasheldere Blog Groep heb ik geleerd vooral te informeren. Ik merk dat ik mijn blogs nu makkelijker deel en verstuur. Ze zijn interessanter geworden voor anderen.” [over klantenwervend bloggen]

 • Charles Engelen Engelen & Partners Organisatieontwikkeling

  “Eerst vond ik dat ik van alles moest uitleggen over wat ik deed en hoe en waarom. Door De Glasheldere Blog Groep heb ik nu veel meer het inzicht dat resultaat benoemen, de relevantie daarvan en nog iets van achtergrond al ruim voldoende is.” [over klantenwervend bloggen]

 • Marianne van Teunenbroek trainer/adviseur

  “Eerst vond ik dat je in een blog al je deskundigheid moest laten zien. In De Glasheldere Blog Groep heb ik geleerd: less is more. Ik weet nu welke stappen ik als blogger moet zetten. Ik neem makkelijker mijn persoonlijke kijk als uitgangspunt.” [over klantenwervend bloggen]

 • Marcella Blok onderwijsadviseur, maatschappelijk ondernemer

  “Ik begrijp nu hoe je een blog maakt. Het is een sprintje schrijven, een combinatie van human interest en kennis weggeven.” [over klantenwervend bloggen]

 • Judith van Eersel trainer/coach

  “Ik dacht dat ik geen interessante content te bieden had. Door De Glasheldere Blog Groep heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en een houvast om korte, heldere blogs te schrijven. Ik schrijf nu makkelijker en denk meer in blog-onderwerpen.” [over klantenwervend bloggen]

 • Tineke de Rijk trainer/adviseur

  “Ik dacht dat bloggen iets ‘groots’ was. Door De Glasheldere Blog Groep heb ik inzicht in variaties. Ik krijg nu makkelijker vorm en structuur in lopende blogs.” [over klantenwervend bloggen]

 • Astrid van den Berg communicatieadviseur

  “Eerst vond ik dat blogs zwaar en doorwrocht moesten zijn. Door De Glasheldere Blog Groep weet ik nu dat het korter en luchtiger mag/moet. Ik merk dat er meer kennis in me zit dan ik dacht, kennis die interessant is om te delen.” [over klantenwervend bloggen]

 • Marieke van der Meché interim-manager overheid

  “Ik dacht dat ik geen inhoud zou hebben om over te bloggen. In De Glasheldere Blog Groep heb ik een vorm gevonden om waardevolle inhoud te delen. Ik krijg nu ook makkelijker inspiratie voor onderwerpen.” [over klantenwervend bloggen]

 • Karianne Schippers Firma Klaar voor de Start

  “Ik dacht dat ik meer over een onderwerp moest weten om er interessant over te kunnen schrijven. Sinds De Glasheldere Blog Groep heb ik vertrouwen dat eenvoud werkt. En goed is goed genoeg. Ik kom nu makkelijker tot een onderwerp en ben nog meer overtuigd van mijn schrijfvaardigheid.” [over klantenwervend bloggen]

 • Louis Steeman Ontwikkelingsgericht Leiderschap

  “Door De Glasheldere Blog Groep heb ik structuur gekregen, een eigen aanpak, meer snelheid. Het onderwerp waarover ik wil schrijven kan ik nu makkelijker uitwerken.” [over klantenwervend bloggen]

 • Yolande Brada Yolande Brada Umpiring Projects

  “Eerst dacht ik dat ik het niet kon, maar toch viel het kwartje vrij snel en begon ik het heel uitdagend te vinden om een nieuwe blog te schrijven. Door De Glasheldere Blog Groep heb ik structuur gekregen, maar ook houvast en kennis over blogtechnieken. Ik merk dat ik mezelf door middel van de blogs zichtbaar heb gemaakt voor een breder publiek. Ik heb mezelf als het ware op een podium gezet. Ik heb ook meer inzicht gekregen in mijn eigen kennis en ervaringen die ik graag deel met anderen.” [over klantenwervend bloggen]

 • Inge Miltenburg-Bos energetisch therapeute

  “Door de juiste richtlijnen heb ik echt geleerd om te bloggen. Ik heb de schrijver in mijzelf mogen leren ontdekken. Ik ben zichtbaar geworden en ik merk dat mensen mij als expert gaan zien. In het begin vond ik het lastig om mijn verhaal en mening publiekelijk te delen. Door De Glasheldere Blog Groep heb ik steeds meer content en verhaal. Mijn doelgroep wordt steeds specifieker en het schrijven steeds helderder.” [over klantenwervend bloggen]

 • Jan Piet van Deene IOD International association for organisational and social development

  “Nu heb ik meer structuur om een blog te schrijven. Dat leidt ertoe dat het schrijven leuker en makkelijker is en het product leesbaarder.” [over klantenwervend bloggen]

 • Tinka Lim acupuncturiste

  “Ik heb geleerd structuur aan te brengen in mijn verhaal. En het ook concreet, simpel en klantgericht te verwoorden. Mijn schroom om te schrijven is afgenomen. Ik kan nu terugvallen op de kopjes en alinea’s die als een natuurlijke keten de blog vormen. Een continu leerproces van klantgericht schrijven is in de steigers gezet.” [over klantenwervend bloggen]

 • Siebrand Wierda ondernemende wereldverbeteraar

  “De Glasheldere Blog Groep heeft mij scherp doen beseffen dat de blog over de ander gaat, over mijn doelgroep. Dus niet over mij. Ik merk ook dat ik concreter ben gaan schrijven én denken.” [over klantenwervend bloggen]

 • Lous van Haarst businesscoach

  “Eerst vond ik dat bloggen echt niets voor mij was. Nu heb ik het ritme van maandelijks publiceren te pakken. Ik merk dat ik het met veel plezier doe en er ook steeds meer positieve reacties op krijg! Er was uiteindelijk een groot verschil tussen mijn eerste en mijn laatste blog.” [over klantenwervend bloggen]

 • Maud van der Veldt acupuncturiste

  “Ik ben veel beter gaan schrijven. De helderheid van mijn teksten is groot. Ik dacht dat een boek schrijven nooit binnen mijn bereik zou zijn, maar na al die blogs die ik heb gemaakt, heb ik die gedachte overboord gegooid. Misschien doe ik dat nog wel eens.” [over klantenwervend bloggen]

 • Marjan Imminkhuizen wandelcoach/psychotherapeut

  “Ik heb nu de gewoonte om maandelijks te bloggen en ik voel me vrijer de blog daadwerkelijk te plaatsen. Gewoon doen. Ik merk dat ik mijn onderwerpen zo ‘simpel’ mogelijk kan houden en ook zo kort mogelijk.” [over klantenwervend bloggen]

 • Anita Hoyng trainer/coach

  “Ik heb de smaak te pakken gekregen. Ik druk me nu beter uit, concreter, to the point. Ik schrijf nu losser, en verplaats me makkelijker in de lezer. Het bloggen heeft me gedwongen concreter te verwoorden wat ik echt belangrijk vind en wat ik aanbied, waar ik goed in ben. Het is meer dan wat schrijven, het is een groeiproces, een focus op wat je wilt, een ontdekkingsreis. Het zit in mijn systeem inmiddels.” [over klantenwervend bloggen]

Media

Kleur bekennen

In juni 2019 verschijnt een nieuwe bundel met essays over [...]

SPUI / UvA Alumni

Kiki Verbeek laat zien hoe je een stevige weblog maakt en jezelf [...]

WHY dit boek

Terecht of onterecht: menig trainer, coach, adviseur is vies van [...]

SPUI UvA Alumni

Kiki Verbeek geeft zzp’ers tips en advies over jezelf [...]

Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.