Testimonials

 • Hilje Rogaar Begeleiding bij complexe scheidingen en ongezonde gezinsdynamiek

  “Ik ben een enorme perfectionist en vind het moeilijk iets kort en bondig te houden. Daarnaast bied ik een dienst aan die enorme zorgvuldigheid vereist. De begeleiding was fantastisch. Ik voelde dat Kiki direct begreep waar mijn pijnpunten lagen en waarom. Ik vond het geweldig wat er ontstond met haar heel duidelijke werkwijze: we hebben een verhaal weten te maken van mijn verhaal. Ik was zelfs een beetje geëmotioneerd aan het einde. Omdat het al meteen zo goed lukte. Iets waar ik al zo lang mee worstelde. Ook voelt het nu helderder voor mezelf wat ik eigenlijk te bieden heb. Het voelt alsof ik in één keer 10 stappen vooruit ben gekomen.”

 • Patricia Koster Pioneer in social challenges

  “Ik wilde nieuwe taal vinden voor wie ik ben en wat ik doe. Ik twijfelde omdat ik nog niet wist wat mijn volgende stap zou zijn, en of het dan wel het juiste moment was voor dit traject. Ieder moment blijkt een goed moment, juist als je nog niet helemaal bedacht hebt wat een volgende stap is. Ik heb een duw in de rug gekregen, verrassende feedback en een set eenvoudige, stevige zinnen die raken. Wat een gave werkwijze!”

 • Daisy Ranoe Creative direction voor lastige thema's in een aantrekkelijke vorm

  “Het individueel traject was heel goed, ik merk nu al dat ik me zekerder voel over de waarde van mijn werk. Concreet heb ik een pitch en zinnen die mijn doelgroep raken, dat weet ik zeker. Ik vind het mega-interessant hoe kloppend de tekst is. Ik denk dat deze pitch veel beter aansluit op mijn doelgroep en dat is precies wat ik hoopte te bereiken met jou. Dank, Kiki!”

 • Sandra Ahlers Change Leadership

  “Intuïtief wist ik wel dat het om veel meer ging dan alleen de teksten. Door de manier waarop jij werkt en jouw consistentie hierin, raak je die snaar bij mij. Het gaat over mijn plek durven innemen. Over zelf stevig staan. Kiezen voor wat ik wil. Het gevoel wat naar boven komt is: het kan dus wel, en ik mag het ook! Dat laatste vraagt om het proces waar ik met jou doorheen ga.”

 • Joost van de Loo Impact in de Praktijk: high performance met visie

  “Nu mijn profielteksten een weekje hebben gelegen, merk ik ook al iets van het ‘glashelderverhaal-effect’. Ik ben minder geneigd tot korte termijn quick fixes en voel nu echt heel duidelijk commitment aan het besluit: ik ga eerst de basis goed op orde brengen, en dan verder bouwen. Dat is het pad.”

 • Mariëlle van Zuidam-van der Keur 3PO Praktijk voor Persoonlijke en Professionele Ontwikkeling

  “Ik had behoefte aan meer focus op wat ik professioneel wil neerzetten en daarbij diepgang te creëren en de juiste toon te treffen. Een aarzeling had ik ook: of ik het durf om mezelf zo kwetsbaar op te stellen en kleur te bekennen. Resultaat is dat ik me heb kunnen uitdrukken op een manier die dicht bij mezelf staat en tegelijkertijd professioneel oogt. Alles wat in mijn hoofd steeds ronddraait, is nu op een gestructureerde en constructieve manier tastbaar gemaakt. We zijn tot de kern gekomen van wat mij beweegt.”

 • Casper van Meerendonk interimmanager

  “Een bijzondere en leerzame ervaring met een mooi resultaat, goed te gebruiken in de praktijk.”

 • Cindy Jooren interimmanager

  “Ik vind het geweldig! Ik had echt nooit gedacht dat ik tot een pitch & visie zou kunnen komen die echt helemaal de lading dekken, passend bij mij en helemaal helder! Kiki, je bent een toptalent om dit voor elkaar te krijgen met mensen! Superbedankt!”

 • Sander Hakkennes DOCK84 B.V. │ Realiseert duurzame en inspirerende werkomgevingen

  “Een erg zinvolle sessie en een toffe intensieve dag die me veel gaat brengen. Dit gaf me veel inzicht en vertrouwen om met mijn plannen door te gaan.”

 • Peter de Haan Poldersjamaan

  “Ik worstel al jaren met het vinden van de juiste woorden. Ik ervaarde het traject als een feest. De deskundige en liefdevolle manier waarop Kiki het oppakt. Het schiften en sorteren was heel plezierig. Ik kan nu al meer inhoud geven aan mijn eigen werk.”

 • Jason Tang Tang Recruitment

  “Ik kon mij niet op een onderscheidende manier presenteren en wilde teksten die niet 13-in-1 dozijn waren. Ik had het al te lang uitgesteld. Het traject heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben nog steeds positief verrast dat het is gelukt. Het resultaat lijkt simpel, maar ik had het nooit zelf met vertrouwen kunnen doen.”

 • Joitske Hulsebosch Ennuonline.nl

  “Ik wilde onze expertise helder verwoorden en laten zien hoe onze activiteiten samenhangen. Het is een mooi traject: professioneel en gefocust op goed resultaat. Het heeft me een helder verhaal opgeleverd.”

 • Sibrenne Wagenaar Ennuonline.nl

  “Samen met mijn collega heb ik hernieuwde focus voor komende tijd. Dat geeft me energie, gevoel van focus en richting.”

 • Sacha Bakker Building resilient communities

  “De dag met Kiki heeft voor een stevige mindshift gezorgd. En of het nu wel of niet samenhangt: sinds kort stromen de opdrachten binnen en zit mijn agenda meer dan vol. Wat we gemaakt hebben, is voor mij een levend document waar ik regelmatig gebruik van maak ter voorbereiding op gesprekken, of om weer even te weten ‘waarom’.”

 • Maria van Krimpen Van Krimpen Communicatie

  “Ik zit al jaren aan te hikken tegen het schrijven van teksten voor mijn website. Wat ga ik over mijzelf en mijn werkwijze zeggen? Hoe etaleer ik mijn expertise en deskundigheid? Heel prettig sparren met Kiki en het resultaat past bij mij. Ik weet nu helemaal zeker waar ik wél van ben! Voor de twijfelaars onder ons: vooral doen dit fantastisch traject. Kiki bedankt!”

 • Suzanne van Veen Van Veen Comforting Change

  “Onvoorstelbaar hoe vaak ik put uit de basis die ik met hulp van Kiki heb gelegd. Haar expertise heeft iets wezenlijks toegevoegd aan mijn ondernemerschap en aan hoe ik woorden durf te geven aan wat ik doe.”

 • Birgitta Klompenhouwer Ganska

  “Ik wil graag een goede start voor mijn onderneming. De begeleiding was zeer prettig. Strak, professioneel en met nadruk op mijn eigenheid. Dit heeft me gave, bruikbare teksten opgeleverd én het gevoel goed bezig te zijn.”

 • Wendy Kouwenhoven Wendy&Kloezen - zorg voor elkaar

  “We staan aan de start van het opzetten van een nieuw bedrijf. De begeleiding van Kiki was diepgaand en persoonlijk. Met als resultaat dat onze gedachten bij elkaar kwamen en scherp zijn verwoord.”

 • Harry Kloezen Wendy&Kloezen - zorg voor elkaar

  “Ik wilde de gezamenlijke propositie van mijn compagnon en mij scherp, concreet en meer afgebakend krijgen. De begeleiding was zeer nuttig en behulpzaam. Nu hebben we een hele set heldere, concrete en duidelijke formuleringen waar wij niet zomaar zelf opgekomen zouden zijn.”

 • Fenneke Voorsluis Transitiemanager & Social designer

  “Wat is toch die rode draad in de verschillende dingen die ik doe? De begeleiding was helder, afgestemd en voor mij een eye opener. Een heel bewust proces met volle aandacht. Nu weet ik wat die rode draad is, of beter nog: de grond, de oer-intentie waarmee ik de dingen doe. Ik zie ineens de logica.”

 • Viola Poppe BinnenBuiten Advies

  “Ik had moeite met mezelf profileren, vanwege de verschillende rollen die ik heb. Nu heb ik het gemeenschappelijke gevonden in wat mij drijft. Knap dat dat zo snel is gelukt! Ik heb een beter beeld van hoe ik mezelf kan profileren, teksten om mijn website aan te passen en een gevoel van rust: zo zit het.”

 • Marianne Reinders By Mar Concepts & Events

  “Mijn zelfvertrouwen heeft een enorme boost gekregen omdat ik mijn kernwaarden nu kan vertalen naar de buitenwereld. Het is zo ontzettend belangrijk om je propositie helder te hebben. Dat geeft klanten vertrouwen. Nu kan ik keuzes maken die bij mij passen.”

 • Frodo Korff Fast Forward Company

  “Ik wilde mijn pitch scherper krijgen. Echte aandacht, echte kwaliteit kreeg ik. Ik heb nu een pitch én bouwstenen. Ik waardeer Kiki’s inzet, kwaliteit, stijl, know how en aandacht.”

 • Naomi Ehrlich get2knowme training & therapie

  “Tijdens het maken van mijn website liep ik tegen dingen aan: wat is mijn verhaal? Ik twijfelde of ik wel goed bezig was. De begeleiding heeft me de teksten opgeleverd die ik nodig heb én vertrouwen dat ik op de goede weg ben. Ik heb de juiste woorden gevonden. Dat heeft iets met me gedaan, het zorgt ervoor dat ik meer geloof in mijn eigen verhaal.”

 • Vonneke Beeker Consultant en conflictbemiddelaar

  “Ik ben van rondzweven in de vraag 'wat ga ik nu eigenlijk aanbieden' gegroeid naar 'dit is wat ik wil doen en zo beschrijf ik dat'. Missie dus zeer geslaagd! Heel veel dank voor je geweldige begeleiding - zeer erudiet, to-the-point en toegewijd! Vorige week gaf ik een presentatie, iedereen was helemaal mee en ik kreeg als reactie: 'zeer helder, ik zou je direct aanraden'.”

 • Annelies Visser topfabriek.nl

  “Ik vond het lastig om te vertellen wat ik deed, terwijl ik mijn vak het allerleukst vind. Ik verwachtte veel van het traject bij Kiki. Tegelijk durfde ik niet te hopen op het resultaat dat ik verwachtte. Kiki heeft mijn verwachtingen volledig waargemaakt! Nu heb ik rust en wanneer ik mijn teksten lees, denk ik: ja, dit is precies wie ik ben en wat ik doe! Niet meer niet minder.”

 • Maria van Krimpen Social en online strategie

  “Mooi hoe de teksten ‘spontaan’ tot leven kwamen. Zonder Kiki’s begeleiding en zienswijze was mijn verhaal zeker niet zo trefzeker geworden.”

 • Gabby Vande Voort Vande Voort Consult

  “Ik twijfelde of ik de juiste woorden met de juiste feeling kon vinden. Het schrijfproces bleek een avontuur: opnieuw ontdekken wat ik nou eigenlijk écht wil zeggen. Kiki bleek hierbij de perfecte coach. Hoera! Nu heb ik mijn profielteksten en ik ben aangenaam verrast over de uitkomst. Precies passend bij wie ik ben en wat ik wil uitdragen. Met zelfvertrouwen en vol enthousiasme ga ik de volgende fase in.”

 • Brigitte Wolthuis, vormgever Beeep Grafisch Ontwerp BNO

  “Zo makkelijk als ik taal kan hanteren voor een ander, zo lastig is het voor mezelf. Aan Kiki's begeleiding ligt een goed plan ten grondslag. Zij is in the lead, bij de les, niet van de wijs te brengen, vorsend naar de diepste laag. Resultaat? Ik ben verliefd op mijn eigen missie. De teksten zijn mijn woorden, ik ben het echt. Onmiskenbaar. Aan het eind van de dag paste alles als een bouwplaat in elkaar. De samenhang was ontroerend overtuigend.”

 • Lara de Bruin Strategische coaching en organisatieadvies in de zorg

  “Ik merkte ik dat ik het lastig vond om te verwoorden wat ik aanbied. Kiki heeft exact het antwoord op die vraag. Boven verwachting, ze maakt ruimschoots waar wat ze belooft. Ik heb nu zicht op de rode draad in waar ik voor sta, wat ik goed kan en leuk vind en wat klanten vragen. Ik kom daarmee dicht bij mijn eigen professionele essentie, ik begin er vat op te krijgen!”

 • Suzanne van Veen Leiderschapsontwikkeling

  “De begeleiding door Kiki heeft mij tot op de dag van vandaag enorm veel gebracht. Ik vind het onvoorstelbaar hoe veel en vaak ik put uit de basis die toen is gelegd. De input en expertise van Kiki hebben iets wezenlijks toegevoegd aan mijn ondernemerschap en de manier waarop ik woorden durf te geven aan wat ik doe en hoe ik naar de wereld kijk.”

 • Marjolein Engbers Training en advies voor professionals in tijden van macht en onmacht

  “Ik wilde de verschillende aandachtsgebieden in mijn werk bijeenbrengen tot één duidelijke uiting. De begeleiding was bijzonder waardevol. Niet aflatende aandacht en concentratie van Kiki, ze begreep me. En dacht mee. Mijn kern, de essentie staat nu helder op papier! Dankbaar!”

 • Marleen de Hoog Allura Vision Growers

  “Ik bleef te veel hangen in abstracte termen, zonder het juiste gevoel. De inhoud en het gevoel moeten kloppen. Het is gelukt om tot de kern te komen en woorden te vinden die mijn eigen woorden zijn. Nu heb ik een goede krachtige pitch én input voor onze website.”

 • Erika van Hulst Van Hulst Assurantiën & Financiële Planning

  “Ik heb nooit de juiste woorden gevonden om te vertellen over wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta. Hoe kan ik mezelf profileren? De begeleiding was geweldig. De teksten ‘passen’ me, we hebben ze samen gemaakt. Voor het eerst in mijn leven heb ik woorden die passen bij hoe ik wil werken. Kiki, het voelt als een wonder dat je hebt verricht! Dank!”

 • Bas Poort Van Hulst Accountancy

  “Ik wilde verwoorden wat ik doe en wie ik ben in een voor mij pakkende, goed voelende tekst. De stappen in de begeleiding verliepen vanzelf en het resultaat kwam als een logische conclusie. Zonder het te weten groeide ik naar het eindresultaat. Het heeft me opgeleverd waarvoor ik ben gekomen.”

 • Lienke Pet Eigen Zijn Mens & Organisatie – Executive coaching | Organisatieverandering | Teamontwikkeling

  “Ik weet goed wat ik wil, ik wist alleen niet hoe. Hoe kan ik overbrengen wat ik bedoel? Ik voel me nu rustiger, meer geaard. Ik heb een keuze gemaakt en dat is fijn, ik hoef me niet meer overal op te richten, dat was namelijk ook nooit mijn gedachte.”  

 • Bouwine Lokkerbol Bureau Lokkerbol, onafhankelijk intermediair tussen bedrijf en overheid

  “Ik wilde goeie teksten waar ik achter kan staan. Kiki was een enorme hulp. Heel fijn, ik ben dankbaar!”

 • Chris Zitter De Roozenboom, training, coaching en advies in het onderwijs

  “Ik wilde een nieuwe website en een duidelijker profiel. De training heeft me stroomlijn opgeleverd, de kern. Ik heb knopen doorgehakt over zaken waar ik in mijn eentje geen structuur in kon krijgen. Ik ben blij met het resultaat.”

 • Monique Janssen MensKracht Advies

  “Ik voelde dat ik mijn verhaal niet helder had en dat zorgde ervoor dat ik niet verder kon met mijn plannen voor mijn bedrijf. Nu mijn verhaal stevig staat, ervaar ik meer rust. Ik heb zin om mijn bedrijf verder uit te bouwen, een nieuwe site te ontwikkelen en straks met toffe ideeën naar klanten te gaan. Waardevol!”

 • Frans Rops Programmamanager ICT en Medische Techniek

  “De begeleiding heeft me focus gegeven. Je hoeft niet alles te vertellen. In plaats van alleen in een donker hoekje het wiel opnieuw uit te vinden, ben ik nu onder begeleiding sneller tot resultaat gekomen – of überhaupt tot resultaat gekomen.”

 • Marion Raspe De Spagyriekcoach

  “Ik wil als professional zichtbaar zijn met wat ik bied. Ik heb nu een duidelijk verhaal waarin ik herkenbaar ben, en een opzet voor mijn productaanbod. Eindelijk heb ik een goede basis waarop ik verder kan bouwen. Kiki, dank je wel!”

 • Jaco van der Wilt organisatiecoach

  “Ik was op zoek naar een vorm. Nu heb ik een voertuig om te laten zien wat ik voor een ander kan betekenen. Alles valt samen. Verrijkend!”

 • Melanie Witzel Taaltrainer, Trainer Cognitieve Fitness

  “Ik vertelde steeds verschillende verhalen over wat ik doe. Niet iedereen leek het te begrijpen. Nu heb ik iets in handen waarmee ik naar buiten kan komen. En nu ik de woorden heb, heb ik ook meer vertrouwen in wat ik doe.”

 • Chellie van den Bergh Mountain Coaching

  “Ik wilde een goed profiel schrijven dat echt van mij is. Ik vond het heel prettig werken met Kiki en ze heeft me echt aan het denken gezet. Mooi profiel, een heel goede basis.”

 • Diana de Groot storytelling in bedrijf

  “Jouw aanpak gaf me veel inzicht in waar mijn hart ligt, waar ik goed in ben en wat ik mijn klanten te bieden heb.”

 • Nathalie Keijzer coaching & advies

  “Ik word altijd heel blij van jouw artikelen, zo lekker helder. Ik vind je stijl heerlijk en herken het altijd direct. Je bent het levende voorbeeld van waar je voor staat en over schrijft. Jouw mailing is één van de weinige mailings die ik überhaupt nog open.”

 • Suzanne van Veen Van Veen Training & Coaching

  “Je maakt waar. Nu heb ik letterlijk de teksten die ik nodig heb om naar buiten te komen. Gisteren heb ik tijdens een netwerkborrel mijn elevatorpitch kunnen testen. Het was fijn om nu eens niet te hoeven zoeken naar actuele woorden voor wat ik al die jaren al doe. Winst!”

 • Andra Leurdijk Forallmedia

  “De teksten op mijn website bevatten te veel informatie. Ik wilde ze updaten en meer focus aanbrengen. Ook wilde ik een tekst hebben om me op een pakkende manier voor te stellen. Nu heb ik de kern te pakken. Het was als een onderhoudsbeurt voor mijn bedrijf, met een breder effect dan alleen de teksten.”

 • Henk Nimberg interim-crisismanager

  “Ik had niet zo lang moeten wachten met het creëren van een professionele pitch. De begeleiding was top. De tijd vloog voorbij. Nu heb ik een originele professionele pitch, bedrijfsvisie, bedrijfsmotto, etc.”

 • Stan Lenssen, PCC coach

  “Ik ben op weg geholpen en heb het vertrouwen gekregen om het schrijversvak verder op te pakken. Kiki heeft me veel meer gegeven dan ze had gehoeven. Ik ga door met schrijven.”  

 • Willy Nales Ferm P&O-advies & interimmanagement

  “Ik was vooral op zoek naar hulp voor het maken van mijn elevator pitch. De begeleiding was geweldig, intensief en inspirerend. Ik heb nu inzicht in mezelf en mijn klanten. Teksten waarmee ik verder kan.”

 • Dennis de Getrouwe gedragstrainer, NLP-coach, adviseur

  “Eerst dacht ik te veel na en was ik te voorzichtig. Nu schrijf ik zoals ik praat en zoals ik wil overkomen. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Ik weet nu hoe ik mezelf wil presenteren.”

 • Marijke Spanjersberg organisatieadviseur

  “Schrijven moet doorwrocht zijn, dacht ik vaak. Nu heb ik een wat lagere drempel. Ik merk dat ik meer ideeën heb.”  

 • Marcella Blok

  “Een blog maken is een sprintje schrijven, een combinatie van human interest en kennis weggeven.”

 • Inge Miltenburg-Bos

  “Ik heb de schrijver in mezelf ontdekt. Ik ben zichtbaar geworden en ik merk dat mensen mij als expert zien.”

 • Yolande Brada

  “Ik heb mezelf op een podium gezet. Ik merk dat ik nu zichtbaar ben voor een breder publiek. Er zit meer in me dan ik dacht: kennis en ervaring om te delen.”

 • Waheeda Shadood

  "Mijn website was een zolder waar ik stiekem rommel maakte. Nu niet meer. Wakker geschud, aligned en bevrijd van fratsen met heldere, betekenisvolle teksten waarin mijn impact staat verwoord. Ik heb mijn huis op orde."

 • Mariëtte Wildöer

  "Wat een cadeau: de balans opmaken van alles wat er al is. Zelden heb ik in korte tijd zoveel helderheid in mijn denkproces ervaren én dat alles in een kader dat ik 'hands on' kan inzetten."

 • Martin Verhoef

  "Ik voel me nu sterk en zelfverzekend. De natuurlijke elegantie van het proces hier naartoe vond ik de grootste charme."

 • Marjorie van der Kruijs

  "Naast een heldere tekst heb ik mijn verhaal nu ook voor mezelf helder. Er is vanbinnen iets gebeurd. Ik sta stevig en kan mijn boodschap goed overdragen. Een baken voor toekomstige keuzes.”

 • Loes van Bree LEIDSVROUW - coaching, teamcoaching, organisatieontwikkeling

  “We hebben zoveel meer gedaan dan teksten schrijven: we hebben een structuur ontworpen, een niche gekozen, woorden gevonden voor wie ik ben en wat ik doe. Voor het eerst. Vanaf nu ga ik elk kennismakingsgesprek met een klant anders in. Dat is ontzettend helpend. Een wereld van verschil met vroeger.”

 • Tineke van Kooten Het Leerbedrijf

  “Zo fijn aan bloggen is om een voorraadje ‘hier-ben-ik-van’-verhalen te hebben, het schrijven helpt me door te denken en maakt me steviger, ook in offline contacten.”

 • Reinoud van der Linden

  “Naast dat we veel hebben gelachen en geleerd, heb je mij van mijn overtuiging verlost dat ik niet zou kunnen schrijven! Heel erg bedankt daarvoor.”

 • Erwin van Rosmalen

  “Ik ben geraakt door je verhaal. Het is precies zoals je beschrijft: je hebt alles op orde, waarom verkoop je dan niet? Heel verhelderend zoals je de oplossing beschrijft. Dank je wel.”

 • Martha Rijkmans Leven&Zo

  “Na jarenlang een therapiepraktijk te hebben gehad, besloot ik in mijn werk een draai te maken. Ik vond het lastig om de inhoud helder te krijgen. Nu weet ik waar ik voor sta en kan ik mijn boodschap concreet overbrengen. Perfect voor mensen die wel weten wat ze willen, maar dreigen te verzanden in wat ze willen uitdragen. Een mooi fundament.”

 • Geertje van Rossum

  “Pasgeleden een telefonische verhelderingssessie gehad. In één woord: geweldig. Wat een betrokkenheid en deskundigheid. Ben ik blij mee. Zo kan ik door. En dat gun ik iedereen.”

 • Marlies Visser Studio Marlies Visser - Grafisch Ontwerp

  “Ik was op zoek naar meer focus in de presentatie van mezelf, naar de juiste verwoording. Nu heb ik in tekst wat ik in beeld heb gemaakt.”

 • Rebecca van Leeuwen

  “Dank voor het gratis e-boek op je homepage. Het heeft me enorm geïnspireerd, en nog mooier: ik gebruik je tips bijna dagelijks.”

 • Maurice van Lier Van Lier Finance

  “Ik doe verschillende dingen en had geen focus. Kiki helpt je aan meer dan een standaardverhaal. Alle woorden komen uit mezelf. Ik heb nu een verhaal naar klanten dat echt bij me past. Binnenkort ga ik mijn website anders inrichten. Deze training helpt coaches en trainers die het lastig vinden hun doelgroep te benaderen.”

 • Natasja Spackler Spackler Coaching

  “Ik wilde een goed en helder verhaal over mijn werk als coach. We gingen eerst brainstormen en daarna trechteren, dat was heel prettig. Het doorvragen en meedenken van Kiki zorgde voor 1+1=3. Nu heb ik een helder, samenhangend en bij mij passende verhaal!”

 • Ronald Dijk www.degelukkigejurist.nl

  “Ik had behoefte aan focus. Ik had te veel woorden nodig voor mijn verhaal en ik wist dat dat beknopter moest. Nu heb ik rust en helderheid en kan ik met vertrouwen acquireren. Ik ben me nog meer bewust van mijn waarde. Ik ben echt verder geholpen. Kiki, je levert geweldig werk!”

 • Ben Markslag www.verkoopresultaatverbeteren.nl

  “Ik wilde een nieuwe website maken, gericht op een nieuwe doelgroep. De training heeft me concrete teksten opgeleverd en het gevoel dat ik een doorstart kan maken nu de basis er ligt. Zeer plezierig, persoonlijk en betrokken.”

 • Nicolette Heinsbroek The Inspiration Factory

  “Nieuwe positionering en een nieuwe website, dat was de aanleiding dat ik een training bij Kiki wilde doen. Nu heb ik mijn verhaal helder.”

 • Anne-Marie Cuppen dierenarts, coach, mediator

  “Ik wilde mijn eigen verhaal helder krijgen én verwoorden. Het was het steeds allemaal net niet. De begeleiding was prettig, deskundig, concreet. Ik heb nu veel meer helderheid, en een waardevol resultaat.”

 • Sandra Jongeneelen organisatieadviseur

  “Ik vond het moeilijk om kort en bondig te vertellen waar ik voor stond. We gingen van heel breed naar heel scherp. Nu heb ik heldere teksten én ik ben overtuigd van waar ik voor sta.”  

 • Carine Immerechts impact-coaching

  “Confronterend, verhelderend en richtinggevend. Dat het schoentje wringt, was me duidelijk. Ik kon er alleen niet de vinger op leggen, Kiki deed dat meteen. Expert ter zake, ik kan het beamen! Uitleg, tips en samen sparren. Ik kan verder aan de slag.”

 • Ruerdje van Mierlo senior loopbaancoach

  "De juiste vorm is zo belangrijk! Met Kiki heb ik gezocht naar de best passende teksten. Ondertussen is mijn website af en gaat het goed. Ik trek er klanten mee aan en dat geeft reuze voldoening."

 • Margret van Kaauwen beleidsmedewerker

  “Je hebt me laten zwoegen om de woorden te kiezen die passen bij wie ik ben. Door me een methode aan te reiken die hierbij helpt. Door me het vertrouwen te geven dat nadenken tijd kost en ik mezelf die tijd moet gunnen. Geïnspireerd omdat je zo staat voor wie je bent en wat je doet.”

 • Dennis de Getrouwe gedragstrainer en NLP-coach

  “Je hebt mijn wereld groter gemaakt en het effect daarvan is dat ik veel zal veranderen in mijn aanpak met jouw boek als mijn bijbel. Mijn website, LinkedIn, Facebook, visitekaartjes en vooral mijn innerlijk gaan dankzij jou door de wasstraat.”

 • Marieke Bakelaar
 adviseur P&O

  “Afgelopen weekend was ik een paar dagen met mijn vader aan het wandelen. 's Avonds was ik bezig met jouw boek de teksten voor m’n bedrijf te maken en ze ondertussen uit te proberen op m’n vader. Hij werd er zo door geïnspireerd dat hij gelijk mijn exemplaar heeft ingepikt. Hij is namelijk ook nog altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen in zijn bedrijf. Ik heb voor mezelf maar opnieuw je boek besteld. Wat je schrijft helpt me enorm uit het wollige taalgebruik te komen en de essentie glashelder te verwoorden.”

 • Evert de Boer consultant

  “Inhoudelijk weet Kiki heel goed waar ze het over heeft. Haar filosofische achtergrond is een grote rijkdom voor haar wijze van aanpak. Enorm inspirerend en met concrete handvatten naar huis!”

 • Erik Jan Bolsius Jurist in communicatie

  “Over jezelf schrijven is moeilijk. De klus is om van een berg ideeën tot dat ene logisch samenhangende verhaal te komen. Ineens staat zwart-op-wit waar ik al jaren omheen cirkelde. Van hink-stap-sprong naar 100 meter sprint, dat heb ik gedaan.”

 • Eveline Pronker coach in authentiek leiderschap

  “Ik ben gegroeid in mijn professionaliteit en in de keuzes die ik maak. Ik voel me sterk verbonden met wat ik doe. Ik vertel nu makkelijker én overtuigender over mijn coaching.”

 • Maud van der Veldt acupuncturiste

  “Waar sta ik voor, waar geloof ik in, wat is mijn werkwijze? Nu heb ik glasheldere teksten die recht uit mijn hart komen. Geen woord teveel of te weinig. Ik heb een stevig fundament gebouwd voor de komende jaren.”

 • Mirjam van den Bosch trainer Kill Your Darlings

  “Eerst leek alles even urgent. Nu heb ik een glashelder verhaal dat overzicht en duidelijkheid geeft, zowel voor mezelf als voor mijn klanten.”

 • Inge Elsinga loopbaancoach

  “Wat ik schrijf, zit zo dicht op mijn huid dat ik maar weinig verdraag. Mijn formuleringen zijn bijna mijn kinderen, en Kiki krijgt het voor elkaar dat ik ze met liefde loslaat omdat ze me laat zien dat het ten goede komt aan het grote geheel.”

 • Jacoba van Egmond coach in ontwikkeling van mens en organisatie

  “Ik heb nu uitgesproken wie ik ben, waar ik in geloof en wat ik kan. Ik check dagelijks bij mijn klanten of mijn teksten kloppen. Ze raken steeds verder in mij verankerd. Elke zin wil ik graag vanuit mijn vezels kunnen vertellen en dat is wat er in dit proces gebeurt. Mijn uitingen hebben bodem en bedding gekregen.”

 • Wander van Es senior adviseur

  “Voordat ik hiermee begon, had ik een heleboel kleine verhaaltjes. Ik dacht dat ik zoveel mogelijk moest vertellen. Nu kan ik focussen op dat wat telt voor de klant. Ik heb meer grip gekregen op wat ik te bieden heb.”

 • Miriam Kristalijn adviseur, coach

  “De samenhang wordt al schrijvend duidelijk. Ik heb heldere taal gevonden om te vertellen over wat ik doe en waarom.”

 • Marianne van Teunenbroek onderwijsadviseur

  “Ik heb geleerd mijn eigen identiteit te verwoorden als onderdeel van de organisatie. Nu kan ik me makkelijker positioneren, zowel intern als extern.”

 • IJsbrand Jepma onderzoeker

  “Ik dacht dat de inhoud centraal moest staan in wat ik vertelde over mijn werk. Maar perspectiefwisseling helpt. Ik kan nu makkelijker in de huid kruipen van de opdrachtgever.”

 • Maryse Broek adviseur, onderzoeker

  “Ik denk dat ik vaak vaag overkwam als ik over mijn werk vertelde. Nu heb ik duidelijk wat mijn basis is, wat ik kan, wat ik wil, wat mijn passie is. Ik kan dit nu duidelijk overbrengen op anderen.”

 • Jeroen Aarssen taal- en onderwijsadviseur

  “Eerst vond ik het lastig mezelf te profileren. Nu heb ik een beter idee van de rode draad in mijn werk. Ik merk dat ik makkelijker tot de kern kom van wat ik doe én wat ik kan.”

 • René Melisse opleidingsdeskundige

  “Ik kan nu duidelijk aangeven waar ik voor sta en waar ik voor ga. Zaken die al lang door mijn hoofd spookten, maar die ik nooit zo krachtig heb kunnen uitdrukken. Ik zie nu de constante in mijn drijfveren.”

 • Karin Westerbeek senior onderwijsadviseur

  “Eerst dacht ik dat mijn werkzaamheden zo complex waren dat het onmogelijk was ze kort te omschrijven. Nu heb ik gemerkt dat mijn werk wél in korte pakkende teksten te gieten is. Ik merk dat ik makkelijker en preciezer ben gaan schrijven.”

 • Karin Hoogeveen onderwijsvernieuwer

  “Ik kan best aardig schrijven, maar nu heb ik meer inzicht gekregen in hoe ik klanten mee kan krijgen in mijn verhaal. Ik heb meer voeling met het schrijven van teksten die én dicht bij mezelf staan én potentiële opdrachtgevers aanspreken.”

 • Erik Jan Bolsius Jurist in communicatie

  “Ik dacht dat ik het zelf wel kon opschrijven. Maar nu heb ik ervaren hoe nuttig het is om gestructureerd een verhaal over mezelf en mijn diensten te vertellen. Het uiteindelijke schrijfwerk is het gevolg van heel goed denkwerk. Dit traject is veel meer dan een schrijfklas.”

 • Aartjan van Erkel auteur van de bestseller ‘Verleiden op internet’

  “Ik ben nu nog duidelijker over mijn aanbod aan klanten en allerlei belangrijke teksten zoals mijn ‘Over mij-pagina’, LinkedIn-profiel en salespagina’s zijn sterker en overtuigender geworden.”

 • Marieke van der Meché verbinder voor impact en resultaat

  “Fantastisch. Ik ben heel erg geholpen. Mijn insteek is veranderd. Gaandeweg is er verheldering gekomen. Ik heb veel inzichten opgedaan.”

 • Aart van Harten Aartworks Erfgoed & Communicatie

  “Ik dacht: een tekst is een tekst. Maar ik heb gemerkt wat een verschil het maakt hoe je je verhaal vertelt, en wat je zegt. Het is lastig, maar wat een effect.”

 • Louis Steeman adviseur, coach

  “Ik heb meer zicht gekregen op mijn drijfveren. Ik kom nu makkelijker tot de kern en communiceer vrijmoediger wat ik wel en niet doe en waar ik wel of niet van ben.”

 • Frank Weijers adviseur, coach

  “Ik ben op zeer deskundige en plezierige wijze uitgedaagd tot het schrijven over mezelf, mijn werk, wat dat voor anderen kan betekenen en waarom ik doe wat ik doe. Ik heb er de juiste woorden en zinnen bij kunnen creëren.”

 • Rian Hoorens-Maas MAAS ontwikkelingsconsultants BV

  "Er is moed voor nodig zwart-op-wit te zetten wie je bent en wat je doet. Ik heb nu antwoorden op vragen die nodig een antwoord behoefden. En ook nog een stel goede teksten."

 • Melissa Jonker designer DutchOrientals

  “Ik heb vanbinnen heel veel helderheid gekregen. Die diepgang had ik niet verwacht, maar wel gekregen. Dat was eigenlijk een voorwaarde om de rest ook helder te krijgen.”

 • Maarten Woolthuis Woolthuiswerkt

  "Hoe Kiki zulke verschillende mensen kan laten werken aan iets dat hen letterlijk de individuele doorbraak van hun leven oplevert! Dit traject heeft me content opgeleverd voor alle media van mijn bedrijf. Daarnaast heeft het me scherp zicht gegeven op mijn doelgroep. Ook heb ik mijn intrinsieke drijfveren nu goed in beeld."

 • Astrid van den Berg communicatiestrateeg, schrijver

  "Kiki's scherpte gecombineerd met haar grote empathie maakten dat ik diep in mijzelf durfde te graven naar de juiste vragen, waarna de antwoorden vanzelf kwamen. Ik heb nu helderheid over wat ik wil."

 • Marietta Vis verandercoach

  "Het lukte me om focus aan te brengen in mijn aanbod, te durven kiezen en te gaan staan voor wat ik heb ontwikkeld."

 • Maarten Woolthuis consultant

  “Kiki laat mensen tot hun diepste innerlijke drijfveren doordringen en deze vertalen naar de meest expressieve perspectieven en boodschappen.”

 • Jan Schouten oprichter Schouten&Nelissen en SNR Schouten Global

  “Ik heb Kiki ervaren als een multitalent: schrijver, coach, trainer die mij leidde naar resultaten die ik zelf bedacht en implementeerde, maar niet zonder haar gulle en professionele hulp.”

 • Petra Meijssen organisatiecoach, HR-professional

  “Kiki stelt de vragen die je jezelf niet stelt. Je weet wel, van die vragen die in je blinde vlek zitten. Met weinig woorden gaf ze mij de handvatten om tot de kern te komen.”

 • Ton Bruining adviseur, onderzoeker

  “Kiki heeft ons als individuele adviseurs en als team op een vakkundige, messcherpe en ook liefdevolle manier geholpen onze bedrijfsboodschap te formuleren. Grote stappen vooruit.”

 • Arend-Jan Copini projectmanager

  “Het was een relatiebureau voor gedachten: de juiste match! Zaken die ik eigenlijk al wist, maar nog niet had benoemd. Verfrissend. Het gevoel achter mijn ondernemerschap is rechtgezet. Nu kan ik keuzes maken.”

 • Emerance Uytendaal senior consultant

  “Schrijven onder leiding van Kiki is scherp krijgen waar ik voor sta, me bewust worden van de kern van mijn boodschap en deze puntig en krachtig op papier zetten. In mijn woorden en op mijn manier.”

 • Wilma Willems senior adviseur

  “Geweldig! Ik heb opnieuw vertrouwen gekregen in hoe ik kan schrijven over mijn vak. Ik kom nu sneller tot de kern van mijn boodschap en een heldere structuur van mijn verhaal.”

 • Judith van Eersel trainer/coach

  “Zowel op het niveau van mijn ondernemersschap als op persoonlijk niveau heb ik verdieping en verheldering gekregen. Dat gaf een belangrijke verschuiving in mijn houding. We gingen in een ‘joehoe-stemming’ weg.”

 • Evelien Loeffen adviseur

  “Je boodschap polijsten en krachtig maken is een intensief proces. Dit leidt tot een concreet resultaat en smaakt naar meer.”

 • Marianne van Teunenbroek trainer/adviseur

  “Eerst dacht ik dat ik in mijn blog al mijn deskundigheid moest laten zien. Maar less is more. Ik neem nu makkelijker mijn persoonlijke kijk als uitgangspunt.”

 • Astrid van den Berg communicatieadviseur

  “Ik merk dat er meer kennis in me zit dan ik dacht, kennis die interessant is om te delen.”

 • Anita Hoyng trainer/coach

  “Ik heb de smaak te pakken gekregen. Ik druk me nu beter uit, concreter, to the point. Bloggen is meer dan schrijven, het is een groeiproces, een focus op wat je wilt, een ontdekkingsreis. Het zit in mijn systeem inmiddels.”

Media

Kleur bekennen

In juni 2019 verschijnt een nieuwe bundel met essays over [...]

SPUI / UvA Alumni

Kiki Verbeek laat zien hoe je een stevige weblog maakt en jezelf [...]

WHY dit boek

Terecht of onterecht: menig trainer, coach, adviseur is vies van [...]

SPUI UvA Alumni

Kiki Verbeek geeft zzp’ers tips en advies over jezelf [...]

Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.