Recensie: Waar ben jij eigenlijk van? – ‘Helpt je op weg’

‘Waar ben jij eigenlijk van?’ is een heerlijk overzichtelijk boek waarin één vraag centraal staat én beantwoord wordt: Hoe vind je een vorm voor je inhoud? Kiki Verbeek beantwoordt de kernvraag van haar boek vanuit een zevental perspectieven. In de eerste plaats vanuit dat van haarzelf; haar worsteling en zoektocht naar haar identiteit. Daarnaast voert ze zes andere door haar geïnterviewde personen op. Het zijn professionals uit verschillende vakgebieden, met ieder een persoonlijke zoektocht naar zijn of haar professionele identiteit en de daarbij passende vorm.

Via deze link lees je de recensie die Christel Deckers schreef voor Managementboek. Christel Deckers is een onafhankelijk denker, expert op het gebied van governance, change management, innovatie en digitalisering. Zij is gepromoveerd aan de Business School of Economics in Nijmegen en doet onderzoek aan de Erasmus Universiteit naar Bestuur en Toezicht in de zorg.

Laat een reactie achter

Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.