waar_ben_jij_van_500_361

“Geld verdienen met iets wat je graag doet, maakt een mens succesvol. Maar diepe voldoening ervaren in je werk omdat je jezelf erin kwijt kunt, dát voelt pas echt succesvol. En dat is niet voorbehouden aan enkele uitverkorenen. Ook jij kunt dat voor jezelf realiseren. Als jij jouw kwaliteit, jouw talent, jouw gave in je werk kunt inzetten, kunt uitvergroten en je daarop kunt profileren, ben je er al.”

Waar ben jij eigenlijk van?

Professionele identiteit voor ervaren coaches & consultants

→ Op zoek naar reacties van lezers? Kijk onderin deze pagina

Type: Hardback
ISBN: 978 90 8965 594 3
Auteur: Kiki Verbeek
Aantal pagina’s: 184

  • Voor ervaren coaches & consultants
  • Helpt je bij het neerzetten van je professionele identiteit
  • Laat je zien hoe je een vorm vindt voor jouw inhoud
  • Je maakt jezelf zichtbaar, herkenbaar en aantrekkelijk
  • Met stimulerende praktijkverhalen

‘Waar ben ik eigenlijk van?’ Het is een lastige vraag. Een vraag die je jezelf met tegenzin stelt. Een vraag waar je geen antwoord op hebt, maar waarvan je vindt dat je er wel een antwoord op zou moeten hebben. Dit ongemak gaat over professionele identiteit. Je professionele identiteit brengt tot uitdrukking waar jij van bent. Waar jij van bent, dat is er al en dat is er waarschijnlijk altijd al geweest. Mogelijk onder de oppervlakte van je dagelijkse bezigheden. Wellicht in verschillende manifestaties door de jaren heen. Misschien zelfs wel vermomd als vanzelfsprekendheid.

Dit boek helpt je bij het neerzetten van je professionele identiteit, zodat ook jij als ervaren coach of consultant straks gewoon rustig kunt vertellen waar je van bent – en je klant of opdrachtgever dat in één keer begrijpt. Dit boek heb ik gemaakt voor mensen die met mensen werken en dat met hart en ziel doen. Voor dienstverleners die hoge kwaliteit leveren en hun professionaliteit stevig willen neerzetten. Voor een persoonlijk profiel dat jouw kleur draagt. Voor werk waarin je jouw toon, jouw stijl, jouw eigenheid tot uitdrukking brengt.

Trefwoorden: professionele identiteit, profileren, personal branding, marketing, acquisitie

Over de auteur
Kiki Verbeek is neerlandicus, filosoof en theatermaker. Vanuit haar onderneming en weblog Glashelder Verhaal begeleidt ze coaches en consultants die worstelen met het profileren van zichzelf. Ze helpt hen bij het neerzetten van hun professionele identiteit. Voor ervaren dienstverleners die willen doen wat bij hen past en dat glashelder over het voetlicht willen brengen. www.glashelderverhaal.nl

  • Jenneke de Wit consultant

    "Verhelderend boek en de interviews zijn een prachtige ondersteuning van het verhaal. Voor wie er aan toe is zijn inhoud nu eens eindelijk een juiste vorm te geven"

Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.