Voor dromers die ook doeners willen zijn

 in Ondernemerschap, Overtuigende profielteksten

Vorige maand reikte ik de Glashelder Award 2012 uit aan Karianne Schippers van Firma Klaar voor de Start voor het superovertuigende professionele verhaal van haar bedrijf: www.firmaklaarvoordestart.nl Karianne’s bedrijfsboodschap is glashelder, zelfbewust, oprecht, overtuigend en aansprekend. En dat werkt!

Karianne Schippers is trots op haar glasheldere verhaal en blij met de erkenning die ze ervoor krijgt, in de vorm van klanten en complimenten. In dit filmpje zie je Karianne na de uitreiking van de Glashelder Award in haar kantoor in Amsterdam.

Karianne helpt sociaal ondernemers en creatieve zelfstandigen met een goed idee die niet weten hoe in actie te komen om dat idee concreet in de wereld te zetten. Met andere woorden: ze begeleidt dromers die ook doeners willen zijn. Karianne is onderneemster in hart en nieren en nu ruim een jaar bezig met haar nieuwe initiatief Firma Klaar voor de Start.

Wilde plannen realiseer je met grote dromen en kleine stappen! Karianne’s klanten zijn ontwerpers, fotografen, tekstschrijvers, muzikanten, acteurs, conceptontwikkelaars en kunstenaars. De organisaties waarvoor ze werkt zijn musea, festivals, debatcentra, theatergroepen en onderwijsinstellingen.

De Glashelder Award zelf – een reuzenfles met glashelder water uit Deense bron – ligt als een baby in Karianne’s armen, maar laat alleen zijn kopje zien in het filmpje. Gefeliciteerd & proost!

Aanbevolen Berichten
Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.