Klanten aantrekken door inspirerend te spreken (Eervolle vermelding 2012)

 in Ondernemerschap, Overtuigende profielteksten, ZZP & Zichtbaarheid

Karin Westerbeek – onderwijsadviseur bij Sardes – krijgt een eervolle vermelding in het kader van de Glashelder Award 2012. Haar inspirerende ondernemersstatement verwoordt op overtuigende wijze haar drijfveren.

In 2012 hebben 25 trainers, coaches en adviseurs deelgenomen aan het intensieve persoonlijke coachingstraject Groot Glashelder VerhaalDat heeft tal van overtuigende teksten opgeleverd, waarmee deze professionals zich nu sterk en zelfbewust profileren in de markt.

GLASHELDER AWARD 2012 

EERVOLLE VERMELDING:
Karin Westerbeek met haar meeslepende statement

Karin Westerbeek (44)
Onderwijsadviseur bij Sardes

Karin Westerbeek is onderwijsadviseur bij Sardes. Zij helpt onderwijsambtenaren bij hun lastige taak kabinetswensen om te zetten in zinvol en praktisch uitvoerbaar beleid. Daardoor halen scholen het beste uit hun leerlingen, worden leerkrachten bekwamer en krijgen kinderen betere kansen op een mooie schoolloopbaan. 

ONDERNEMERSSTATEMENT
“Elk kind heeft recht op een omgeving waarin het zich kan ontwikkelen. Ik geloof dat onderwijs kinderen tot volle wasdom brengt. Alleen het onderwijs is in staat om ongelijke kansen om te vormen tot een stevige basis voor ieder kind. Alleen het onderwijs is in staat de brug te slaan tussen geloven, culturen en sociale klassen. Ik geloof in uitmuntend en passend onderwijs voor álle kinderen. En ik geloof in een overheid die zich daarvoor inzet. Een overheid die schoolbesturen en scholen de vrijheid geeft zelf hun onderwijs vorm te geven, en hen de juiste richting wijst. Een overheid die ambities formuleert en scholen helpt die ambities waar te maken. Ik geloof dat onderwijsambtenaren ondersteuning nodig hebben bij hun taak beleid te formuleren, consequenties te voorzien, resultaten te evalueren en beleid bij te stellen. Die ondersteuning stelt hen in staat om zinvol, eerlijk en uitvoerbaar beleid vorm te geven dat leidt tot werkelijke verbetering van het onderwijs in Nederland.”

Waarom een eervolle vermelding voor dit ondernemersstatement?

Het ondernemersstatement (zie hierboven) van Karin Westerbeek:

  • neemt de lezer mee in een krachtige stroom van ideeën;
  • verwoordt authentiek én overtuigend haar drijfveren;
  • is zowel persoonlijk als maatschappelijk geëngageerd;
  • drukt in één beweging haar motor, haar visie én haar doel uit;
  • is sterk opgebouwd van groots idee naar concrete toepassing;
  • laat zien hoe de presentatie van beleid/procesbegeleiding vurig kan zijn.

Gefeliciteerd, Karin, met deze inspirerende verwoording van je drijfveren!

Voor wie ’t nog niet weet: de WINNAAR van de Glashelder Award 2012 is Karianne Schippers van Firma Klaar voor de Start

Eervolle vermelding voor zijn superovertuigende korte bio:
Erik Jan Bolsius, jurist in communicatie

Eervolle vermelding voor zijn treffend bedrijfsmotto:
Aart van Harten van Aartworks Erfgoed Events

 
Wil jij ook sterke teksten om jezelf te profileren?
 In het coachingsprogramma Groot Glashelder Verhaal schrijf je in 3 maanden tijd teksten waar je een leven lang op kunt teren.

Kiki Verbeek | 
GLASHELDERVERHAAL combineert schrijfcoaching met denkcoaching en brengt zelfstandige professionals in korte tijd tot concrete, direct bruikbare, glasheldere teksten van hoge kwaliteit. Met een glashelder verhaal maak je jezelf zichtbaar, herkenbaar en superaantrekkelijk, voor professionals die willen doen wat bij ze past en dat bovendien glashelder voor het voetlicht willen brengen. 
Aanbevolen Berichten
Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.