Mijn boek is er!

 in Ondernemerschap, Overtuigende profielteksten, Professionele identiteit, ZZP & Zichtbaarheid

Hoera! Mijn boek is verschenen! Over hoe een zzp’er zichzelf krachtig in de markt zet, op een manier die past bij wie hij is en klopt bij wat hij doet (of ‘zij’ natuurlijk). Alles wat ik over dit onderwerp wil vertellen, heb ik overzichtelijk voor je opgeschreven. Boordevol tips en praktijkvoorbeelden.

Hieronder meer informatie over mijn boek. Je kunt het vanaf nu bestellen bij de bekende adressen zoals bol.com, managementboek.nl en natuurlijk bij uitgeverij thema.nl. Ik hoor bijzonder graag wat jij – als vaste lezer van mijn artikelen/blogs – ervan vindt.

OVERTUIGENDE PROFIELTEKSTEN VOOR ZZP’ers 

Mijn boek Waarom iedereen luistert als je over seks praat & 10 andere manieren om jezelf krachtig te profileren is vorige week verschenen bij Uitgeverij Thema.

Dit boek gaat niet over seks. Dit boek gaat over jezelf zakelijk profileren. Speciaal voor zzp’ers. Praten over seks en praten over je eigen bedrijf: het zijn dezelfde principes die ervoor zorgen dat iedereen luistert. Aan elke zzp’er de taak zijn bedrijfsuitingen zo bij te sturen dat iedereen luistert. Hoe je dat doet, daar gaat dit boek over.

Met de titel van dit boek doe ik precies dat waartoe ik je wil aansporen: zorg dat er iets op het spel staat. Doe wat je aan het hart gaat en breng dat zo over het voetlicht dat het ook je klanten raakt. Zorg dat er iets op het spel staat. Iedereen zal luisteren.

>> BOEK BESTELLEN? Dat kan hier

OVER HET BOEK

Was dit boek maar eerder verschenen! Het hielp mij ook om mezelf beter te profileren. Kiki Verbeek is een zeer heldere schrijfster, praktisch, geestig en gelukkig nergens belerend. Dit boek is een must-read voor elke ondernemende professional.
– Joep Schrijvers, auteur van ‘Hoe word ik een rat’

Ben je een zelfstandige professional en vind je het lastig om jezelf kort en krachtig te presenteren? Heb je nog steeds de teksten voor je website niet op orde? Houd je er eigenlijk helemaal niet van om jezelf te verkopen? En wil je wél graag met een glashelder verhaal nieuwe klanten aantrekken? Dan is dit hét boek voor jou.

Dit boek helpt je met het schrijven van 10 overtuigende profielteksten waarmee je jezelf en je bedrijf, dienst of product krachtig in de markt zet: teksten voor op je website, social media, tijdens workshops, lezingen en netwerkbijeenkomsten.

Straks heb je een breed pakket met alles wat je als professional nodig hebt, zoals je pitch, visie, bedrijfsmotto’s, werkwijze, achtergrondverhaal, korte bio, blogs én je visitekaartje. Zo presenteer je je met gemak in een nieuwe setting, krijg je een natuurlijke aantrekkingskracht en trek je moeiteloos de juiste klanten.

Maak jezelf zichtbaar, herkenbaar en superaantrekkelijk!

>> Hier kun je het BOEK BESTELLEN!

OVER MIJ

Kiki Verbeek (Amsterdam, 1974) is neerlandica, filosofe en theatermaker. Ze brengt trainers, coaches en adviseurs in korte tijd tot concrete, direct bruikbare, glasheldere profielteksten van hoge kwaliteit. Ze helpt je bij het verwoorden van een glashelder verhaal waarmee je jezelf en je bedrijf, dienst of product krachtig in de markt zet. Met een glashelder verhaal zet je jezelf neer als expert. Je wordt zichtbaar als professional, herkenbaar voor potentiële klanten en je krijgt een vanzelfsprekende aantrekkingskracht. Voor professionals die willen doen wat bij ze past en dat glashelder voor het voetlicht willen brengen. www.glashelderverhaal.nl

Ben jij zzp’er? Hoe zorg jij ervoor dat een ander de moeite neemt te luisteren naar wat jij wilt vertellen over jezelf en je bedrijf? En dat hij dat niet voor jou doet, maar voor zichzelf? Ik hoor je ervaringen graag hieronder.

Aanbevolen Berichten
Stel mij gerust een vraag

Voel je vrij je vraag of opmerking aan me voor te leggen, wellicht kan ik je helpen. Je krijgt spoedig reactie. Hartelijke groet, Kiki Verbeek

dit veld niet invullen s.v.p.